Thursday, March 3, 2022

Uppsats om utbildning online

Uppsats om utbildning online



eLearners. Effekten av e-lärande. Först, utbildningsuppsats online, lite historia. Gainesville, FL Uppsats om utbildning online Utbildningspraktikant 30 timmar per vecka Jan May banade väg för ett framgångsrikt företagsträningsprogram för över 60 anställda utformat för att öka produktiviteten och den övergripande effektiviteten inom arbetsmiljön. html Utbildning Undervisningsmetoder - ESL. Med andra ord skulle den kvalitativa vetenskapsteoretiska modellen bäst demonstrera ett svar på frågan om kvalitet, på ett sätt än som kan generaliseras.





Postnavigering



Det är anledningen till att alla tjänster som erbjuds via webben ständigt blir mer populära. Många studenter föredrar att ta olika kurser online, kommunicera med vänner online och som ett resultat tillbringar det mesta av sin tid framför datorn och utforskar den stora världen online och allt den erbjuder. Onlineutbildning är attraktivt för utbildningsuppsats online, eftersom det är bekvämt och sparar mycket tid och pengar. Att göra en research liknar onlineutbildning på många sätt. Ett ständigt ökande antal studenter tenderar att använda artiklar på nätet, utbildningsuppsats online, databaser och bibliotek för att spara tid och för att kunna få tillgång till mer kostnadsfri information från hela världen med några få musklick. Vissa professorer och forskare är ovilliga att acceptera internetkällornas giltighet och tillförlitlighet på grund av risken för plagiat och överanvändning av icke-krysskontrollerade artiklar, låg kvalitet eller falsk information.


Trots alla dessa fakta valdes användningen av elektroniska källor för att spara tid och resurser. Att hitta information om vilket ämne som helst är extremt snabbt och enkelt, men att hitta pålitlig information online kräver mer tid, mycket tålamod och utvärderingsförmåga för att fastställa vilka källor som kan användas och citeras. Men jämfört med gammaldags biblioteksbaserad forskning utbildningsuppsats online mycket snabbare, men samtidigt knepigt. Att veta hur man använder onlinekällorna sparar kostnader, eftersom man inte behöver beställa böcker eller betala registreringsavgifter.


Det finns välkända och erkända onlinetidskrifter som undersöker olika forskningsområden och publicerar vetenskapliga artiklar eller fallstudier utförda om ett specifikt vetenskapligt problem. Onlinekällor av den karaktären användes som referens; Dessutom togs hänsyn till artiklar som publicerade den nya utvecklingen i ämnet onlineutbildning. Data från specialiserade webbplatser om ämnet utbildning och dess utveckling citerades i uppsatsen om utbildning online. Informationen som presenterades ansågs tillförlitlig, eftersom den publicerades på webbplatsen för respektabla CBWS News. En sådan berömd media kan lita på att presentera en giltig översikt över fenomenet onlineutbildning. Hennes arbete kan nämnas då hon är specialist inom området; hon är webbansvarig för en webbplats som ger information om examina som erhållits online, utbildningsuppsats online.


Dessa utbildningsuppsats online motorer är de mest kända och mest använda sökmotorerna på nätet. Genom att helt enkelt skriva in forskningstermerna i sin utbildningsuppsats online du kan nå miljoner resultat, men väldigt få kommer att hänvisa till ämnet av intresse eller kommer att fungera som tillförlitliga källor. När du använder en sökmotor bör man vara medveten om alla funktioner den erbjuder för att begränsa resultaten till de mest relevanta och konsekventa, utbildningsuppsats online. Olika sökmotorer erbjuder olika alternativ för hur man söker efter just den information som krävs. De har också för- och nackdelar i sättet som fyndet väljs ut och presenteras på. Forskaren måste ägna lite tid åt att utforska och experimentera med de verktyg som sökmotorerna erbjuder.


Det är en bra investering som kommer att betala tillbaka i framtiden genom att spara tid och göra forskningsprocessen enklare och mer tillfredsställande. Söktermerna eller nyckelorden som användes för att hitta den nödvändiga informationen var onlineutbildning, fördelar med onlineutbildning och fördelar och nackdelar med onlineutbildning. Det var de helt enkelt utbildningsuppsats online in i sökmotorernas gränssnitt för att samla in data. De enorma resultaten som nåddes utvärderades noggrant och de mest lämpliga dokumenten och artiklarna valdes ut av forskaren. Med hjälp av onlinekällor bör forskaren vara mycket noga med att överväga att kontrollera giltigheten och tillförlitligheten hos den information som hämtas. Många av resultaten kommer att vara av låg kvalitet och presentera opålitlig information som kan hota forskningen.


När källornas tillförlitlighet är verifierad kan den användas för studiens syfte. Google Scholar användes som databas för uppgiften. Det är en gratis och bekväm applikation av sökmotorn Google som ger tillgång till en begränsad databas med vetenskapliga artiklar, utbildningsuppsats online, papper och böcker och anger även de bibliotek där dessa verk kan finnas. De största nackdelarna med denna databaswebbplats är att den är begränsad och endast visar delar av de vetenskapliga artiklarna. När du genomför en studie av större omfattning krävs tillgång till fulltextartiklarna om ämnet som undersöks.


Några av de källor som ansågs använda avvisades senare på grund av deras irrelevans, oklara vetenskapliga källa eller tvetydighet. När du genomför en onlineundersökning måste relevansen av de använda uppgifterna bekräftas. Vissa källor var inte relaterade till ämnet eller gav inte en bra översikt och avvisades därför. Andra uppgifter verkade vara inaktuella och kunde därför inte citeras. Källor som presenterar felaktig och gammal information om det aktuella ämnet användes inte för forskningens syften. Informationen som användes för att skriva uppgiften var utbildningsuppsats online bekräftas vara uppdaterad och presentera den senaste utvecklingen i ämnet.


Uppmärksamhet måste ägnas artiklarnas ursprung och författare eller grupp av författare som skrev dem och när det är möjligt måste deras referenser kontrolleras. När man undersökte ämnena hittades få källor som onlineforum och bloggar. Data som presenterades i dessa applikationer kunde inte användas på grund av det okända ursprunget och de okända författare som har genererat källorna. Det finns flera webbplatser på internet som erbjuder opålitlig information som inte kunde citeras när man skriver vetenskapliga artiklar. Till exempel är onlineuppslagsverk som Wikipedia och alla dess dotterwebbplatser inte lämpliga för källor till seriös forskning.


De sociala nätverken gick inte att lita på, även om de ibland kan leda till en del intressanta, men sällan vetenskapliga artiklar. Internets inflytande växer med otrolig hastighet och blir kraftfullare för varje dag, eftersom det påverkar alla områden i våra liv. Människor har blivit så beroende av att vara uppkopplade och online att livet utan internet ser outhärdligt ut. Den används för underhållning, utbildning, politik, terrorism och många andra aktiviteter - lagliga och olagliga. Att veta hur man använder det på bästa sätt och utnyttjar dess oändliga resurser väl kommer att medföra en snabb utveckling inom varje enskilt område av vetenskaplig forskning, inklusive utbildning. Som redan nämnts är onlineutbildningar ett utmärkt val för människor som vill fortsätta med sina studier samtidigt som de är sysselsatta med att arbeta eller ta hand om ett hushåll.


På det sättet är människor inte begränsade geografiskt. Kurser kan besökas av deltagare som bor och arbetar överallt i världen. Den där nya typen utbildningsuppsats online kommer att ge en chans till många som inte kan gå traditionella utbildningar och ta examen, utbildningsuppsats online. Om du behöver en skräddarsydd uppsats av hög kvalitet om onlineutbildningsämnen skriven från grunden, kan du enkelt anlita professionella akademiska skribenter online:. Klicka här för att läsa mer om skräddarsydda uppsatser här!


Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Selchner Söktermerna eller nyckelorden som användes för att hitta den nödvändiga informationen var onlineutbildning, fördelar med onlineutbildning och fördelar och nackdelar med onlineutbildning. Gilroy När han undersökte ämnena hittades få källor som onlineforum och bloggar. Om du behöver en högkvalitativ skräddarsydd uppsats om onlineutbildningsämnen skriven från grunden, kan du enkelt anlita professionella akademiska skribenter online: Klicka här för att läsa mer om skräddarsydda uppsatser här! com Väntar på ditt svar Uppsats om utbildning online. Bra det är verkligen till hjälp för mig.


Tack så mycket. Uppsatsämne för onlinestudier Intha topicla uppsats ondu potuggale. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras, utbildningsuppsats online. Kommentar Namn E-post Webbplats Uppsats om utbildning online mitt namn, e-post, utbildningsuppsats online, och webbplats i den här webbläsaren för nästa gång jag kommenterar. Föregående inlägg Föregående uppsats om mina tidigaste barndomsminnen. Nästa inlägg Nästa Uppsats om utbildning online Uppsats om religiösa kulter, utbildningsuppsats online.





skriva processanalys uppsatsexempel



Eleverna studerar från en plats som passar dem bäst. De kan skaffa läromedel online. Studie- och läromedel kan vara ljud, texter eller anteckningar, videor och bilder. Detta studiesätt är att föredra för institutioner för högre utbildning. Men studiesättet har sina fördelar och olika nackdelar också. Onlineutbildning kräver inte att eleverna reser till skolan eftersom man enkelt kan studera från en dator ansluten till internet. En annan fördel är att en student kan komma åt läromedel från vilken punkt som helst så länge det finns en internetuppkoppling.


Studenterna kan även skaffa sig uppdaterad information via internet. Detta gör det enkelt för dem att slutföra och lämna in sina uppgifter i tid. Onlineutbildning är bekvämt för studenter eftersom de kan studera var som helst som de önskar i motsats till de som måste studera i klassrum. Det är också möjligt för kommunikation mellan studenter och mellan student och fakultet. Onlineutbildning har också olika nackdelar. Studenter kan inte träffa sina lärare eller lärare som de som studerar i klassrum. Tidshantering är också en nackdel. Onlineutbildning kräver korrekt tidshantering. Därför kan studieformen vara att föredra för högre utbildningsanstalter i motsats till gymnasie- och grundskoleutbildning.


För att lyckas med onlineutbildning, se till att du väljer ett idealiskt universitet och en kurs online. Detta för att undvika att gå en av de många tvivelaktiga kurser och universitet som kan avvisas av arbetsgivare. Se till att du sparar pengar. Ett av syftena med onlineutbildning är att spara pengar. Vissa hävdar att Internet har förändrat sociala relationer Civin, , men andra håller inte med och anser att effekten inte har varit så stor som andra hävdar Katz och Aspden. Det finns många motstridiga studier om de sociala och psykologiska effekterna av Internet.


Svårigheten är att avgöra vilka som är mest trovärdiga. Man trodde att internet... Verk som citeras Birnie, S. Och Horvath, P. Psykologiska prediktorer för social kommunikation på Internet. Psychological Predictors of Internet Social Communication, Journal of Computer Mediated Communication. Civin, M. Man, kvinna, e-post: Kampen för släktskap i ett paranoid samhälle. New York: Other Press. I Sarah A. Birnie och Peter Horvath. Psychological Predictors of Internet Social Communication, Hämtad 22 maj, från:. Varför ska man anamma pedagogik baserad på digitala onlineinteraktioner med elever Inledning Med ankomsten av den digitala tidsåldern har det kommit en förändring i hur information eftersträvas, genomförs, delas, diskuteras, erhålls och bearbetas.


Studenter som har vuxit upp i den digitala tidsåldern är digitala infödda och är mer bekväma att använda digital teknik än att vara utan den. För designpedagoger som är vana vid den studiobaserade pedagogiken som har använts i ett sekel, kan övergången till en digitalbaserad pedagogik verka som en övergång som är för stort för att de ska välkomna. Den studiobaserade designutbildningens pedagogik har trots allt sin egen speciella särart som inte går att replikera i ett digitaliserat format. Men vad designpedagoger måste inse är att det inte handlar om replikering utan snarare om att förbättra pedagogiken genom innovation.


Pedagogiken i... Online Studio Education Framväxten av Web 2. Internet, sedan dess, började bli en reservoar av kunskap, vilket gav fri tillgång till information och utbildningsresurser Loannao, På grund av denna utveckling började onlinekurser och onlineutbildning och införlivades i olika utbildningsområden som ett sätt att utöka kunskapen och förbättra inlärningsförfarande Loannao, Hela kursen är utformad i den traditionella pedagogiken. Online Studio Education är mer än bara ett annat format för interaktion mellan lärare och elever eftersom det innebär konsekvens inom utbildningsresurserna eftersom alla elever får det konsekventa kursmaterialet och tillgång till... Fråga 1 Baserat på fallstudien, välj ett land i arabvärlden och analysera marknadsdemografin, välj sedan ett lukrativt marknadssegment och för det segmentet argumentera för ett produkterbjudande baserat på internetanvändning som ger ett visst värde till kund.


Många utlandsstationerade från andra länder kommer för att arbeta i KSA, inom områden som hälso- och sjukvård och IT, men KSA främjar för närvarande ett saudiseringsinitiativ som är utformat för att få fler infödda saudier utbildade, utbildade och in i arbetsstyrkan Al-Dosary, References Al -Dosar, A. Saudization Localization — En kritisk granskning. Human Resource Development International, 8 4 , Appana, S. En genomgång av fördelar och begränsningar med onlinelärande i samband med studenten, instruktören och den fasta fakulteten. International Journal on E-Learning, 7 1 : Haynie, D. Möjlighet till kredit en ny krok för MOOCs. Saudiarabiens demografiprofil html Legget, T.


qekaADkKO McCutcheon, K. En systematisk översikt som utvärderar effekten av online- eller blandat lärande vs. ansikte mot ansikte lärande av kliniska färdigheter i grundutbildningen sjuksköterskor. JAN, 71 2 : Differentiera eller dö. I The marketing Gurus ed. NY: Pingvin. Fördelarna med onlineutbildning Inledning Till en viss grad har alla utbildningsinstitutioner migrerat en del av sina tjänster online, och utnyttjat nya medier och ny teknik för att förbättra serviceleveransen, sänka kostnaderna och förbättra inlärningsmiljön. Från e-böcker till molnbaserade samarbetsprojekt, onlinemiljön ger djup till klassrummet och utökar möjligheter för elever från olika bakgrunder, inklusive de med särskilda behov.


Onlineinlärning kanske aldrig helt ersätter traditionellt personligt klassrumsinlärning, men det kan hjälpa lärare och elever att nå sina gemensamma mål. Utbildningsinstitutioner borde faktiskt arbeta hårdare för att förbättra sina onlineutbildningserbjudanden, för att främja social rättvisa i utbildningen, öka studenternas engagemang och utöka möjligheter för en bredare kundbas. Förbättrar student... Online College vs. Traditionell högskola När man betraktar den ständigt föränderliga och ständigt växande världen av globalisering och teknologi, är det ingen överraskning att sådana trender har hittat sin väg in på utbildningsarenan. Följaktligen har med datoriseringen av klassrum och uppgifter många fler världsliga medborgare fått tillgång till den värdefulla utbildning de förtjänar.


Oavsett vilket ämne de undervisar i har nästan alla lärare också behövt bli mer utbildade i teknikvärlden. För, förutom datoriseringen av uppgifter, har tekniken hittat sin väg in i flera andra aspekter av den totala erfarenheten av högre utbildning. I den moderna kollegiala världen har saker som ansökningar, betyg, utskrifter, biblioteksresurser, läroböcker och till och med tentor införlivats i studenters och fakultetsmedlemmars liv. I linje med detta framsteg av teknisk integration har otaliga universitet börjat erbjuda onlinekurser och utbildningsprogram, där studenter aldrig går in i en... Visst kan pedagogik vara ett problem. Hur som helst är mänsklig ångest en kritisk fråga vid användningen av Web 2.


I en artikel i Nursing Education Perspectives tas frågan upp om sociala medier som Twitter skulle kunna överbrygga klyftan. Det verkar som att Twitter kan tillhandahålla ett socialt medium som binder samman klasser och bygger klassrumskamratskap och gemenskap i onlineklassrummet. Fakulteten som intervjuats i artikeln har rapporterat framgångar på detta område. De rapporterar att möjligheten att skicka ett icke delat meddelande till instruktören var till hjälp och kan hjälpa till att minska elevernas ångest Skiba, , Det verkar för den här författaren att Twitter har en enorm potential, inte bara när det gäller klassgemenskapsbyggande och minskning av elevers ångest, men också i att utveckla och anpassa verktyget på grund av de praktiska diagnostiska verktyg som finns tillgängliga för att analysera band av tweets...


Referenser Skiba, D. Sjuksköterskeutbildning 2. Sjuksköterskeutbildningsperspektiv, 29 2 , Sun, P. Vad driver ett framgångsrikt e-lärande? En empirisk undersökning av de kritiska faktorerna som påverkar elevernas tillfredsställelse. Online ritning Förlorar eleverna mer än de vinner på skrivlektioner online? Kiefer hävdar att onlineutbildningsformatet för en skrivarklass är sämre än den traditionella klassrumsinställningen som normalt består av ett begränsat antal elever. I det traditionella skrivklassrummet kan elever ges den snabba feedback som har visat sig kunna öka deras skrivförmåga.


Onlinemiljön har däremot inneboende begränsningar som inte tillåter den kvalitet och aktualitet som krävs för att effektivt studera skrivandet. Även om Kiefers övergripande argument har giltiga poänger, finns det två överväganden som måste tas. Dessa överväganden tittar på alternativ och framtiden för onlineutbildning. Kropp Den första är att inte alla elever kan ta en lektion personligen på grund av arbete eller en personlig situation. Därför, även om det inte är idealiskt, kan en onlinekurs fortfarande vara värdefull... All brist på uppriktighet med hänvisning till hur jag ställer mig till min intervju är oetiskt. Om jag intervjuar en professor om onlineinlärning vs. vad han gör i klassrummen, jag behöver naturligtvis inte gå in på djupa, involverade detaljer om vad jag kan göra om "a" eller "b" inträffar under intervjun; men en rak introduktion till mina avsikter är det bästa etiska förhållningssättet.


TO Inga ursäkter behöver göras i förväg även om, låt oss säga, intervjun ska vara med en hemmafru som måste bebisar hemma och inte kan delta i lektioner på den lokala community college. Hon kan vara misstänksam mot en högskolestudents avsikter. Samtycke baseras vanligtvis på vad forskaren planerar att göra med informationen; mitt ärliga svar är: "Jag gör det här för en forskarklass och ingen av informationen kommer att publiceras eller offentliggöras på något sätt. Verk som citeras Golafshani, Nahid. Förstå tillförlitlighet och validitet i kvalitativ forskning. Den kvalitativa rapporten, 8 4 , Schram, T. Konceptualisera och föreslå kvalitativ forskning. Upper Saddle River, NJ: Pearson Merrill Prentice Hall.


Pengar och ha kul! Om du letar efter en lågkonjunktursäker karriär, ett andra jobb eller till och med ett jobb där du kan tjäna stora pengar med korta timmar, tänk på att arbeta i nattlivsbranschen. Vad är nattlivsbranschen? Det är där du skulle umgås varje kväll om du kunde, och med ett jobb i branschen - du kan! Att arbeta som bartender, DJ, manager eller promotor är spännande, men det är också lukrativt. Det är den typen av jobb som är lätt att ta, kan hjälpa dig att gå igenom skolan eller öka din inkomst, och det är också ett roligt sätt att försörja sig på. Du kommer att träffa många människor, ha kul och få en anständig inkomst på samma gång. Det är ett jobb med... Utbildning Bransch Marknadsföring Distansutbildning?


com institutioner är en indikation på en ny trend inom massmarknadsföring av utbildning. Strategierna är baserade på traditionell transaktionsmarknadsföring där varje transaktion behandlas som en isolerad händelse." Shaik, Möjligheterna att ta en examen utan att fysiskt behöva gå på lektioner har växt exponentiellt de senaste tjugo åren eller så, tack vare den explosiva tillväxten av avstånd lärande även kallat onlineutbildning. Denna artikel fördjupar sig i marknadsföringen av distansutbildning och presenterar ett brett utbud av tillvägagångssätt från olika utbildningsinstitutioner och marknadsföringswebbplatser som främjar distansutbildning. Enligt eLearners. com, en eb-sajt som marknadsför onlinehögskolor och universitet, det finns högskolor som för närvarande erbjuder distansutbildning, och det finns 5.


eLearners. com-webbplatsen säljer annonser till onlinehögskolor och universitet och erbjuder en länk till varje... Fungerar Cited College-Scholarship. Collegestipendier, högskolor och onlinegrader. Högskolor och universitet som erbjuder gratis kurser online. Cole, , sid. subjektiva data kanske inte förklarar problemet, med hänsyn till något annat än elevers och lärares uppfattning om kursens effektivitet. Med andra ord skulle den kvalitativa vetenskapsteoretiska modellen bäst demonstrera ett svar på frågan om kvalitet, på ett sätt än som kan generaliseras. Resultaten skulle sedan tillåta de två klasserna, ansikte mot ansikte vs. online för att jämföras på lika villkor.


Hoppet skulle…. Den enhet från vilken ERIC förvärvar innehållet, inklusive tidskrifts-, organisations- och konferensnamn, eller genom onlineinlämning från författaren. Community College Journal of Research and Practice, 29 6 Shank, G. Utbildning i gemenskapen En viktig fråga som för närvarande påverkar kultur, befolkning och demografi är ojämlikheten i välstånd. När den globala ekonomiska nedgången fortsätter över hela världen ökar skillnaderna i förmögenhet snabbt. Detta påverkar kulturen, befolkningen och den övergripande demografin på en rad olika sätt. För det första, främst på grund av lägre löner, skjuter familjer på att föda barn. Osäkerheten kring framtiden skapar en atmosfär av rädsla.


Familjer väntar nu tills det ekonomiska klimatet blir säkrare innan de får sina barn. Dessutom har medianinkomsten för medelklassfamiljer rasat under de senaste 3 åren. Detta skapar problem eftersom familjer är mindre benägna att spendera pengar är diskretionära aktiviteter som utgör grunden för deras kultur. Semesterutgifterna har till exempel ännu inte nått sina höjder. Familjer är…. Referenser 1 "Sammanfattning av sysselsättningssituationen. Bureau of Labor Statistics. Education Trust,. Onlinediskussioner är asynkrona inlägg av elektroniska meddelanden från medlemmar i en viss klass i en konversation som fortsätter om ämnen som utsetts av en instruktör. Onlinediskussioner är användbara eftersom de hjälper instruktörer att underlätta onlinekurser och fakulteter som undervisar på avlägsna webbplatser via interaktiv tv.


Dessa är ganska fördelaktiga för fakulteter som varje traditionella kurser och bara träffas en eller två gånger i veckan samt fakulteter som ibland är frånvarande från klassen. Detta är precis som alla andra typer av lärande och därför kommer teorin att vara till hjälp för att underlätta diskussioner online. Teori tar fram idén om vad som ska läras och kommer därför att ligga till grund för diskussionen. Vi kan säga att teori är det som underlättar diskussion på nätet eftersom elever och handledare har vad de behöver för att utgöra basen för sin diskussion. det är därför mycket viktigt för handläggarna att ha...


Skapa effektiva samarbetande lärandegrupper i en onlinemiljö. Nycklar för att underlätta framgångsrika onlinediskussioner. htm Nichols. Online diskurs. pdf ADODCC. Bästa praxis från ADODCC Facilitators. Andra förebyggande tekniker är öppen kommunikation, konflikthanteringsutbildning, resursallokering, kommunikation med "jag"-språket, hantera andras förväntningar och fokusera på andra först. Men i en onlinemiljö sker denna process snabbt genom att interagera och slutföra lagstadgan som fastställer förväntningar på lagarbete. Team Charter: Hantera konflikter Teamkonflikt är oundvikligt, och det måste hanteras effektivt så att produktiviteten inte påverkas. Därför är en lagstadga avgörande för framgången för en onlinearbetsgrupp. Ett sådant dokument fastställer grundregler, förväntningar och kommunikationsverktyg som kommer att underlätta teamengagemang i en asynkron miljö.


Om en gruppmedlem försvinner i handling, fungerar detta dokument som utväg för konsekvenser av att inte stödja teaminsatser. Eftersom detta dokument innehåller protokoll för hantering av gruppkonflikter kan gruppmedlemmarna bara referera till dokumentet och vara objektiva i hanteringen av konflikten. Dessutom är teamet bättre förberedda för projekt, förstår varje persons roll,... Referenser Wienclaw, R. Hämtad från EBSCOhost. I Merriam-Websters ordbok online. Human Resource Development International, 13 1 , Logotyper i onlinekommunikation förändras eftersom diktionen har förändrats, t.ex. i användningen av slang.


Ord kan kopieras, klistras in och infogas i relaterade dokument som sedan delas med gruppen via samarbetsmjukvaran online och så har ord blivit mindre heliga, mer en del av den gemensamma domänen. Samarbetsverktyg online underlättar kommunikationen och gör möten på distans möjliga. Men onlinekommunikation har nackdelar. En stor nackdel med onlinekommunikation är risken för missförstånd på grund av bristen på icke-verbala kommunikationssignaler. Om inte talaren använder videokonferensverktyg är hans eller hennes känslor svåra att läsa. Användningen av uttryckssymboler kompenserar inte för lätta ryckningar i ansiktsmusklerna, ögonkontakt eller hållning för att hjälpa tittarna att läsa talaren. Därför gör onlinekommunikationsverktyg patosdelen av den retoriska ekvationen svårare att utföra.


Gruppmedlemmar måste använda kreativa medel för att förmedla... Referenser Canons of Retoric. html eDeltagande. Hantera kollektiv intelligens: mot en ny bolagsstyrning. Onlinesamarbete: Hur och varför? Vad är onlinesamarbete? Online Collaboration baserar systemet på det som har startats av det tidigare PC-nätverkssystemet. Användare i vissa lokala och andra nätverk kan kommunicera med varandra på sin dator genom att byta filer och e-postmeddelanden i textfiler, även om det under den tidiga tiden var begränsat till textdata i liten storlek. Eftersom tekniken har utvecklat mer sofistikerade anläggningar är det möjligt för människor att använda hela systemet för att överföra information var som helst på några sekunder, vilket gör det möjligt för människor att minska tid och resa och få hela arbetet, dispositionen, diskussionerna och kommandon överförda genom tråden.


Människor är beroende av datorer för att ansluta till varandra nuförtiden. Med framväxten av internet kommer många industrier att hitta en öppen dörr för att sprida nyheter och stödja tillväxten var som helst i världen. Att kontrollera hela världens verksamhet kommer att... Bibliografi: Berst, Jesse. 11 okt, Hur man använder webben för möten. 11 april, Laiserin, Jerry. Dec, The Pre-History of Internet Collaboration. Kadenskanal. Levitt, Mark. Jan Varning: Samarbete kan vara skadligt för dina anställdas produktivitet om det inte används på rätt sätt. Doktor VWP Miller, Michael J.


Hur man bygger kontor utan väggar idag. PC Magazine. Motivationen för de som använder LinkedIn är att hitta en bättre karriär och utöka sin inflytandekrets i hela branschen som de är en del av. På Facebook kan samma mål vara närvarande, men det är mer sannolikt att få kontakt med sedan länge förlorade vänner och även skryta om de mest glamorösa delarna av ens liv Ledbetter, Mazer, DeGroot, Meyer, Mao, Swafford, Facebook tenderar att ta fram det värsta i människor, nämligen arrogans, stolthet och tendensen att flirta med sedan länge förlorade flickvänner och pojkvänner, inte konstigt att det har varit en katalysator för skilsmässor nyligen Ledbetter, Mazer, DeGroot, Meyer, Mao, Swafford, Det anses vara otrogen om en flirtar och lockar en annan på ett socialt nätverk, precis som det skulle vara om det hände personligen också.


Baksidan av detta är att Facebook har samlat vänner och familj som inte har sett varandra i... Referenser Ford, C. Är du länkad in? Journal of Accountancy, 3 , , Ledbetter, a. Attityder till social anslutning online och självutlämnande som prediktorer för Facebook-kommunikation och relationell närhet. Communication Research, 38 1 , Onlineutmaningar Onlineklasser presenteras med utmaningar som tegel- och murbruksklasser inte behöver möta. Utmaningen med att inte kunna se professorn för att ställa frågor är begränsad till e-post, telefon och tider professorn är tillgänglig. Det finns utmaningar när det gäller inlärning av onlineklassmiljön för att klara av uppgifter och få instruktioner.


Varje klass kan ställas in på olika sätt. Det finns problem med tidshantering eftersom, med asynkrona klasser, till exempel, veckan är inställd från söndag midnatt till söndag midnatt. Det finns tidsskillnader mellan geografiska platser som också spelar in. Bestämning måste göras mellan tidsskillnaderna. Onlinemiljön kan vara särskilt utmanande för någon som aldrig har gått onlinekurser. Lär dig de olika funktionerna... Utbildning i dag har blivit mer intressant och utmanande än någonsin tidigare.


Detta är särskilt fallet med undervisning och inlärning av engelska som andraspråk. Invandrare till till exempel USA och andra engelsktalande länder ställs inför utmaningen att inte bara lära sig ett nytt språk tillräckligt för att kunna kommunicera i sin nya miljö, utan också att passa in i en livsstil och kultur som är mer ofta än inte helt främmande för dem. Dessa utmaningar kan ha både en motiverande och demotiverande effekt på EFL- och ESL-elever. Lärare som är medvetna om dessa effekter kan sedan mer effektivt planera sina lektioner och arbeta med sådana elever för att hjälpa dem att få optimala resultat. Därför har en myriad av forskningsartiklar sett ljuset angående de utmaningar som denna sektor av elever står inför.


Referenser Adriaensens, D. Ytterligare förstörelse av Iraks högre utbildning: flammande bränder, smidda grader och ljuddämpare. htm Bao, D. EFL-elever som flyttar till en ESL-kontext: Motiverande och demotiverande faktorer i engelska språkinlärning bland irakier. The New English Teacher, Vol. En situationsanalys av flickors utbildning i Irak. pdf McTaggart, R. Beijing Teachers College Press. Online Antitrust Issues Antitrustlagstiftning är en laglig kod i USA som hjälper till att upprätthålla konkurrensen på marknaden genom att reglera konkurrensbegränsande åtgärder från organisationer. Sherman Act of var ett av de första försöken att begränsa stora företag som fixade pris, produktion och sedan manipulerade efterfrågan för att maximera sina produkter.


Standard Oil var ett av de främsta tidiga exemplen på ett företag som kontrollerade marknaderna till den grad att regeringen ansåg att det var skadligt för andra konkurrenters inträde Bork. Detta slutar inte med Facebook och Google, utan går in i många av de gigantiska e- tailers Amazon, EBay, etc. som ofta använder rovdrift eller hemlig praxis för att tvinga kunder att antingen annonsera på sin webbplats, prissätta i deras skala eller i... Om så är fallet, varför spelar det någon roll? html monopol. 20 januari, The Linux Project. Föreställ dig att du tillhandahåller professionell utveckling inom dessa ämnen. Vilka strategier från din läsning skulle du använda? Vilka strategier skulle du utelämna om tidsbegränsningar inte tillåter dig att använda dem alla? Hur skulle du bedöma deras förståelse och genomförande av utbildningen?


Justerbara uppdrag, komprimering och gruppering används i samverkan för att förbättra utbildningens kvalitet. Detta uppnås genom att använda varje metod för att öka elevens förståelse av nyckelbegrepp. I differentierad undervisning handlar detta om individuella inlärningsstilar genom olika format. Gregory, , s. Sättet som detta kan implementeras är genom att i förväg utvärdera individuella förmågor genom: frågesporter och andra format. Komprimering är när specifik läroplan presenteras för studenten som kommer att ta itu med deras... Referenser Brown, D. Differentierad instruktion. American Secondary Education, 32 3 , 34 -- Desimone, L. Ställer vi rätt frågor? Educational Evaluation and Policy, 26 1 , 1- Gregory, G.


Differentierade instruktionsstrategier. Thousand Oaks, CA: Corwin Press. Differentierade instruktionsstrategier i praktiken. Detta ger distansutbildning en stor fördel jämfört med traditionella utbildningssystem. Efter att ha lärt sig ny information måste studenten gå vidare till utvecklingen av logiska resonemang, och använda nyinhämtad information i kombination med redan existerande kunskap för att komma till nya slutsatser. Distansutbildning kan ge eleverna denna möjlighet. Naturligtvis finns det en fara i distansundervisningsmiljön att eleverna helt enkelt blir ombedda att återfå fakta eller siffror. Denna fara är dock inte unik för distansundervisning och kan förekomma i alla typer av inlärningsmiljöer.


Kompetenta distanspedagoger går längre än att fråga eleverna "vad? Slutligen ger distansutbildning eleverna ett sätt att förvärva mognad. Till skillnad från de traditionella utbildningsmiljöerna tvingar distansutbildning eleverna att vara helt personligt ansvariga för sina utbildningar. Utbildning - Klassrumsledning Relation mellan användningen av beteendekontrakt och elevernas förmåga att hålla sig i uppgift En introduktion till beteendekontraherat När man hanterar barn finns det fall då en lärare möter ett barn som inte beter sig på ett normalt sätt som andra barn gör. Till exempel kan ett barn visa konstant ouppmärksamhet för lärande, eller kan visa att de inte svarar mot disciplin. Ett barn med sådana störande beteenden kräver ofta särskild uppmärksamhet och övervakning som en del av en process för att ändra ett obehagligt beteende till ett lämpligt.


En strategi som används för att hantera beteendesvårigheter hos ett barn är ehavioral Contracting. Från Family Education Network online är följande en definition av beteendemässig kontraktering. Ett beteendekontrakt är ett skriftligt kontrakt som specificerar barnets beteendeförpliktelser när det gäller att uppfylla villkoren i kontraktet och lärarens eller förälders skyldigheter när barnet har uppfyllt sina... Bibliografi Watson, Christopher. Beteendeändring, en proaktiv intervention för klassrummet. University of Minnesota. htm Beteendeändring.


Det är inte längre nödvändigt att delta i en lektion personligen, utan i stället är närvaro online när det passar studenten, och det betyder att det är mycket mer möjligt för studenter att få en utbildning och stödja en institution samtidigt. Tekniken har alltså revolutionerat utbildningen och gjort det mycket mer möjligt för alla att gå på ett universitet eller annan skola, och det är verkligen något att fira, snarare än att gnälla över. Det är verkligen sant att varje kultur måste hantera teknik på sitt eget sätt. Amerikaner har anammat teknik, och det är vettigt att det skulle sprida sig till utbildning.


Dagens unga människor är bekanta med teknisk utrustning som de är med sin egen familj, och detta gör dem till idealiska kandidater för mer distansutbildning i framtiden. De är redan sugna på sms, kamerafotografering och videospel, så de utvecklar ytterligare leveransmetoder och... Som Moore fortsätter, noterar han, "Sådan tid som ägnas åt att designa och producera material av hög kvalitet, planera undervisningsstrategier, utbilda utbildare kommer att öka chanserna att lyckas. Det finns ett direkt samband mellan den institutionella effektiviteten av ett program och den tid och pengar som spenderas på dess design" Moore,. Han kan inte överdriva vikten av denna tidiga design och strategi, och utan den kommer klassen aldrig att vara lika stark eller lika lärorik för eleven. Hur man implementerar denna starka grund är en annan del av detta tips.


Det är klart att designern och instruktören måste vara på samma sida. Instruktören kanske inte är bekant med distansutbildning i stor skala, och i så fall bör de få utbildning och utbildning i hur man effektivt utvecklar kursmaterial för distansundervisning. Det är en färdighet som inte alla automatiskt förstår, och därför borde expertutbildning finnas tillgänglig. Även om DE populärt förknippas med tillkomsten av webbaserad teknik, är DE inte ett nytt fenomen agusa et al. Dessa program förblev populära i många år eftersom de skilde sig från mer konventionella lärmiljöer. För närvarande drivs distansutbildning av takten i den tekniska förändringen och sådana förändringar sker globalt på ett sätt som är snabbt och komplext.


Det finns för närvarande fler än länder där lärosäten förser studenter med distanskurser agusa et al. Dessa kurser har ofta ny informations- och kommunikationsteknik som grund. Författaren förklarar också att "I Australien har DE särskilt anammats, på institutionell och politisk nivå, som ett sätt att utvidga högre utbildning till landsbygdens, isolerade och ofta strukturellt missgynnade elever liten eller ingen tillgång till en pålitlig... Referenser Bradley. Recension av Australian Higher Education. pdf Filan, G. Sex viktiga frågor för ledarskap på mellannivå i eftergymnasiala miljöer. New Directions for Higher Education, , 21 -- Grey K.


Enligt både vittnesmål och statistik rapporterar utbildade människor högre nivåer av personlig lycka och arbetstillfredsställelse. Det är lunch med den här redaktören från Harpers som hon bestämmer sig för att ta sig an en monumental uppgift: att lämna sin eleganta miljö och arbeta i ett blåkragejobb för att bevisa, eller inte bevisa, att en sådan kan få genom att tjäna så lite. Det är inte bara hennes arbete, utan också hennes förmåga att ta sig an en sådan uppgift som bevisar vikten av utbildning för både personlig lycka och arbetstillfredsställelse. Här, i de första raderna av inledningen, anspelar Ehrenreich på hennes utbildning och de val den har gett henne... Verk som citeras Ehrenreich, Barbara. Nickel och Dimed. New York: Holt Paperbacks, Gamoran, Adam.


Standardbaserad reform och fattigdomsklyftan. Washington D. I den här rapporten om No Child Left Behind Act tittar författaren Adam Gamoran. Latinamerikanska, vita samhällen knyter band i Alabama, ett UA-centrum för offentlig TV och Radio9o-produktion. Online tillgängligt på: 4. McDade, Sharon a. Faculty Center for Teaching and Learning - North Carolina State. English Language Development and Multicultural Education University of Alabama. Engelska som andraspråk ESL Baldwin County Public Schools; Bay Minette, Alabama. Alabama KYTESOL Newsletter Vol. Alabama: Utvalda fakta från SREB-faktaboken om högre utbildning. asp Utbildning för latinamerikanska studenter i grundskolorna i Alabama. Användarvänligheten för t.ex. e-postsystem tenderar i allmänhet att relatera till höga nöjdhetsnivåer.


Enligt studien tycker eleverna att det är extremt bekvämt att kunna kontakta instruktörer när som helst enligt deras bekvämlighet och tillgängliga tidsram. Detta eliminerar besväret med specifika kontorstider eller telefontillgänglighet. Denna tillfredsställelse är dock också relaterad till instruktörens förmåga att svara på e-post på ett snabbt sätt. I Enocksons studie, till exempel, ansträngde instruktören sig för att konsekvent svara inom 24 timmar. Eleverna upplevde också onlinesystemet som särskilt bekvämt, eftersom fysiska hinder för kommunikation eliminerades och eleverna kunde ställa in sina egna timmar för undervisning och kommunikation.


Tiden och kostnaderna för pendling elimineras också genom att använda ett sådant system. Detta är den grundläggande fördelen med ett allmänt online-instruktionssystem som... Han hävdar att onlinemiljön kan vara en ännu rikare lärandeupplevelse än i en traditionell uppställning. Det är dock viktigt att förstå den dynamik som är nödvändig för att uppnå detta. Det är möjligt att författaren förbiser det faktum att eleverna han intervjuade kan få sin framgång inte bara från de identifierade strategierna, utan också från faktorer som medfödd förståelse och kompatibilitet med undervisningstekniker.


Om författaren ignoreras är det troligt att online-inlärningsmiljön kommer att fortsätta att vara en "hit and miss"-inlärningsupplevelse för studenter, med framgången mer eller mindre slumpmässig. Författaren ser på onlineinlärningsupplevelsen ur perspektivet av redan framgångsrika studenter, snarare än de som har påbörjat processen och är i behov av tekniker för att nå framgång. Han ser därför på framgång i... Online eputation Paradoxen för ditt online eputation Användningen av sociala nätverk som ett sätt att screena potentiella anställda, förutom att övervaka befintliga anställdas livsstilar, har blivit en vanlig praxis i många företag globalt idag.


De tre aspekterna av etiken för användning av sociala nätverk, från screening av kandidater, till övervakning av anställda och slutligen lagligheten av att använda dem för försäljningsprospektering av andra branscher, inklusive försäkring och advokater, diskuteras här. Utvärdera jobbkandidater på sociala nätverk Sekretessinställningarna på Facebook har varit föremål för många studier och debatter inom juridik, marknadsföring och samhällsvetenskap med Facebook som säger att när informationen väl finns på deras plattform anses den vara offentlig... Referenser Hof, R.. Annonsörer flockas till sociala nätverk. Technology Review, 4 , McKenzie, P..


Massuppdragsvapen. Föreningen för Datormaskiner. Communications of the ACM, 54 5 , Education Platforms Syftet med detta arbete är att undersöka exakt vilka faktorer som bör beaktas när man bestämmer vilken lärplattform som ska användas och varför. Detta arbete kommer ytterligare att besvara frågan om "hat är de juridiska och etiska frågorna, lärandeverktyg, instruktionsmetoder, innehåll eller sammanhang som måste beaktas och varför de är viktiga? Denna plattform eller bas används och utnyttjas ofta i strävandena för politiker och annan nyckelpersonal i skolstyrelsen för att få val till utbildningsbefattningar.


Det finns dock ett verkligt behov av en livskraftig, fungerande och hållbar utbildningsplattform, särskilt inför den snabba globaliseringen. Platform Learnings program kallat "Learn-to-Succeed"-programmet är ett federalt finansierat handledningsprogram med en design specifikt för att förbättra elevernas prestationer... Moritz, Jennifer Platform Learning lanserar program för kompletterande utbildningstjänster i Atlanta Metro Region. Federalt finansierat handledningsprogram hjälper elever som går i kämpande offentliga skolor i regioner. Nashville och Atlanta september.


UNESCO är FN:s organisation för utbildning, vetenskap och kultur och jag fann informationen om utbildning på deras hemsida särskilt intressant eftersom den tar upp utbildning i en global, mångkulturell miljö. Den första viktiga aspekten på deras webbplats är den institutionella ram inom vilken utbildningssegmentet verkar på UNESCO, vilket särskilt speglar kulturell mångfald. Detta är Johannesburg-deklarationen, från , som stipulerar att "Vår rika mångfald. är vår kollektiva styrka. Dessa inkluderar det faktum att utbildningsprocessen ESD, som UNESCO hänvisar till den måste vara "lokalt relevant och kulturellt lämplig", men också att ESD kräver "interkulturell förståelse.


Istället för att kräva att icke-naturvetenskapliga huvudmän ska anmäla sig till allmänvetenskapliga kurser som biologi, kemi eller "fysik för icke-major", bör den enda obligatoriska naturvetenskapliga undervisningen vara kurser som mer direkt relaterar till användbar information. Till exempel är fetma en virtuell epidemi i det amerikanska samhället; därför är en naturvetenskaplig klass i praktisk kost mer vettig än den traditionella inriktningen av naturvetenskapliga kurser för icke-major.

No comments:

Post a Comment