Thursday, January 6, 2022

Uppsats interpunktionskontroll

Uppsats interpunktionskontroll



Istället för denna parafraskontroll, essä interpunktion checker, prova ett parafraseringsverktyg eller lär dig hur du omskriver en källa korrekt. Writer för Microsoft Word Installation. Vi vet alla att stavfel och grammatiska misstag är vanliga. Till exempel, om du modellerar din avhandling med formeln "X är Y eftersom A, B och C", så kommer stycke 2 att utveckla A, stycke 3 att utveckla B och stycke 4 kommer att utveckla C. Gör du någonsin essä interpunktion checker skillnaden mellan em-streck, en-streck och bindestreck? Det måste vara ord i längd, innehålla målstrukturerna från lektionen och ha alla undvikbara fel eliminerade med hjälp av Virtual Writing Tutor.





Spara din korrekturläsningstid med det bästa verktyget för interpunktionskontroll



Glömt ditt lösenord? Återställa lösenord. Ta reda på medlemsfördelarna. Kontrollera grammatik, interpunktion, stavning, essä interpunktion checker, parafrasering och ordförråd, eller konturuppsatser essä interpunktion checker skriva hypertextberättelser. Inget tal upptäcktes. Du kan behöva justera dina mikrofoninställningar. Ingen mikrofon hittades. Se till att en mikrofon är installerad och att mikrofoninställningarna är korrekt konfigurerade. Klicka på "Tillåt"-knappen ovan för att aktivera din mikrofon. Behörighet att använda mikrofon är blockerad. Web Speech API stöds inte av den här webbläsaren. Uppgradera till Chrome version 25 eller senare. Denna gratis webbplats eller korrekturläsare för grammatikkontroll online hjälper författare att räkna ord, kontrollera stavning, kontrollera grammatik och interpunktion, kontrollera omskrivning, förbättra ordval, självbedöma användningen av målstrukturer och behärska engelska uttal.


Den utbildar också elever och nybörjare att bli bättre korrekturläsare med ett felkorrigeringsspel på sidan Felkorrigeringsspel. Vad som följer är en lista över dess funktioner. Längst ner på sidan finns en rad vanliga frågor. som du kan tycka är användbart eller intressant. För mer essä interpunktion checker denna webbplats, besök bloggen. Den virtuella skrivläraren kan tillhandahålla automatisk skrivutvärdering med poäng och essä interpunktion checker feedback på en mängd olika skrivuppgifter. Prova åsiktsuppsatsgranskarenessä interpunktion checker, filmanalys uppsats checkargument uppsats bricka omslagsbrev checkerIELTS uppsats checkeroch självbetygsväxlingssystem för brevvänner.


Studenter vid ett college i Montreal fick formativ feedback på sina filmanalysuppsatser och rapporterade att de gillade att få poäng och feedback på bara två sekunder istället för att behöva vänta två veckor. Frank Bonkowski rapporterade att använda Uppsats interpunktionskontroll hjälpte till att minska hans arbetsbörda. Prova själv. Om du söker ett jobb, få hjälp med att skriva ett personligt brev. Ett ansökningsbrev är brevet du skickar med essä interpunktion checker CV essä interpunktion checker du söker jobb. Den virtuella skrivläraren kan korrigera, förbättra och poängsätta ditt följebrev. Systemet kan visa dig hur du organiserar ditt brev, vad du ska skriva i varje stycke, och kontrollera din grammatik och betygsätta ditt brev.


Det kan till och med hjälpa dig att få jobbet som frilansskribent. Om du skriver uppsatser på ditt andraspråk för gymnasiet eller college, kontrollera din uppsats för pinsamma fel som en lärare skulle dra av poäng för. För bästa resultat rekommenderar vi starkt ett tvådelat tillvägagångssätt, genom att använda den här virtuella skrivlärarens grammatikkontroll först och grammatik därefter för att säkerställa att dina uppsatser är som bäst när du lämnar in dem för utvärdering. För mer information om alla fördelar med att använda Virtual Writing Tutor-uppsatsgranskarverktygen. Det finns IELTS- och TOEFL-rubriker som du kan använda för att ge feedback om uppsatskvalitet om du vill. Den virtuella skrivläraren beräknar ditt bandpoäng på Task 1 och Task 2 skrivtest automatiskt, essä interpunktion checker. Det finns en mängd olika tidsinställda skrivtester att välja mellan.


Välj antingen en uppmaning att skriva uppsats 1 eller uppgift 2, starta timern och skriv. När du är klar kommer Virtual Writing Tutor att använda sin banbrytande form av artificiell intelligens för att analysera och poängsätta din uppsats, essä interpunktion checker. Efter många års forskning har jag utvecklat en speciell metod för kvalitetsdetektion som jag kallar Latent Essay Feature Analysis LEFA, essä interpunktion checker. Jag använder den för att upptäcka vad som gör en bra uppsats bra. Sedan använder jag Model Essay Proximity Scoring MEPS för att avgöra hur mycket din uppsats liknar det ideala uppsatssvaret för varje testprompt. Systemet ger värdefulla tips och korrigeringar på en rad uppsatsfunktioner som hjälper dig att förbättra din uppsats så att du kan bli bättre och bättre.


Försök! Du kanske gillar det. För att kontrollera ditt antal ord, kopiera och klistra in din text i textområdet ovan och klicka på Antal ord. Resultaten kommer att visas under textområdet. Att känna till antalet ord i din uppsats, blogginlägg, artikel, rapport, akademisk uppsats, novell eller bok hjälper dig att respektera de lägsta och högsta gränser som din professor, redaktör eller klient har satt. Ordräknaren kommer också att räkna dina meningar och beräkna essä interpunktion checker meningslängd. Den här funktionen är användbar om du siktar på en mer konversationsstil med en kortare genomsnittlig meningslängd, eller om du siktar på en mer akademisk stil med längre meningar, essä interpunktion checker. För detaljer om vad som räknas och vad som inte räknas, se Word Counter-sidan.


Klicka på Kontrollera stavning och felstavade ord kommer att understrykas med rött i textområdet, essä interpunktion checker. Vänsterklicka på felstavade ord för att se stavningsförslag, essä interpunktion checker. För närvarande använder jag en standard internationell ordbok, men jag kan lägga till anpassade poster. Kontakta mig om du tröttnar på att se ditt namn eller något annat ord flaggas som felstavat när det inte är det. För att kontrollera din grammatik, klicka på knappen Kontrollera grammatik. Systemet kommer att leta efter vanliga interpunktionsfel, vanliga grammatikfel och ESL grammatikfel, falska kognater, kontextuella stavfel och ord essä interpunktion checker fel.


Resultaten av grammatikkontrollen är listade under textområdet. Du måste scrolla ner för att se de föreslagna korrigeringarna. Anledningen till att sätta korrigeringsråd nedan är enkel. När eleverna scrollar ner för att läsa korrigeringsråden och sedan scrollar upp för att göra korrigeringen, tror jag att det finns en större chans att de kommer ihåg korrigeringen i framtiden. Den virtuella skrivlärarens funktion för grammatik och interpunktionskontroll drivs av ett modifierat LanguageTool-system. Skillnaden mellan dessa två system essä interpunktion checker att grammatikkontrollen för Virtual Writing Tutor har tusentals ytterligare feldetekteringsregler för att fånga vanliga ESL-grammatikfel. Några exempel på vanliga ESL-fel som Virtual Writing Tutor grammatikkontroll kan fånga är följande: spänningsskiftningsfel, saknade hjälpord, adverbordordningsfel, aspektfel, samlokaliseringsfel, artiklar med plural substantiv, adjektivordordningsfel, dubbla subjekt, dubbla objekt, dubbla negativa, blandade villkor, gerundfel, h-epentesfel, pronomen antecedentöverensstämmelsefel, kvantifieringsfel, verböverensstämmelse och adjektivöverensstämmelsefel, essä interpunktion checker.


Vi erbjuder en API-tjänst för grammatikkontroll med en gratis testperiod på en månad för utvecklare. Med Virtual Writing Tutors API kan du lägga till stavnings- och grammatikkontrollfunktioner på vilken webbplats som helst. Detta kommer att vara av särskilt intresse för utvecklare av webbplatser med korrekturläsningstjänster eller webbplatser för engelska språkinlärning och mobilappar. Mer information om API:et för grammatikkontroll finns på vår dokumentationssida för Grammatikkontroll API. Den virtuella skrivläraren kan fånga en rad skiljeteckenfel. Det är en kommakontroll, en apostrofkontroll, en citerad talkontroll och en förkortningskontroll. Klicka på knappen Kontrollera grammatik och essä interpunktion checker kommer att leta efter dessa och fler vanliga skiljeteckenfel.


Om du undrade, essä interpunktion checker, det skiljeteckenfel som professorer klagar över mest är det saknade kommatecken efter en inledande sats, fras eller ord. För att kontrollera ditt ordförråd, klicka på knappen Ordförrådskontroll. Den virtuella skrivläraren kommer att analysera ditt ordförråd med hjälp av en rad verktyg för ordförrådskontroll. Använd feedbacken för att öka sofistikeringen av ditt ordval, till essä interpunktion checker antalet ord relaterade till ditt studieområde, essä interpunktion checker, eller för att eliminera klichéer. Sikta på att använda mindre vanligt och akademiskt ordförråd för ditt skolarbete och IELTS-uppsatser.


Lär dig mer om akademiskt kontra konversationsordförråd. Eliminera klichéer; de är tråkiga. Inkludera kraftord; de engagerar. För alternativ till Virtual Writing Tutor vokabulär checker, prova Longman Vocabulary Checker och Lextutor. ca Vocabulary Profiler. Engelska andraspråkslärare ber ofta sina elever att använda vissa målstrukturer i sitt skrivande. Vi vill att eleverna ska öka sitt utbud av grammatikstrukturer och ordförråd i sitt skrivande eftersom vissa elever undviker fel essä interpunktion checker undvika svåra strukturer som de fick lära sig i sina lektioner. Den virtuella skrivlärarens målstrukturkontroll kontrollerar efter kommaseparerade listor med ord i en text, visar och numrerar meningar som innehåller essä interpunktion checker ord eller fras från din lista.


Listobjekt kan vara skiftlägeskänsliga eller skiftlägesokänsliga. Vi har också nyligen lagt till en experimentell lemmatizer som söker efter konjugationer och härledningar av basformer du listar. Användbara målstrukturlistor kan hjälpa dig att komma igång med att använda det här verktyget i ditt skrivande. Prova parafraskontrollen nästa gång du vill använda andras idéer i ditt skrivande. Kom ihåg att idéer är gratis, essä interpunktion checker, men uttrycket för dessa idéer ägs av den ursprungliga författaren. Bra skribenter måste därför lära sig att parafrasera effektivt och ge kredit där krediter beror på för att undvika anklagelser om plagiat. Du kan kontrollera en text för plagiat med denna samling plagiatverktyg.


Den virtuella skrivläraren kan hjälpa dig att snabbt förbättra dina parafraseringsfärdigheter. Här är hur. Skriv din omskrivning, klicka på Uppsats interpunktionskontroll Checker-knappen och kopiera och klistra in källtexten i textrutan. Klicka på Kontrollera, och parafraskontrollen jämför din text med originaltexten. Det kommer att understryka ord och fraser som är gemensamma för båda texterna. Dessutom kommer det att beräkna likheten av essä interpunktion checker två texter med partitur. Se sidan för parafraskontroll för mer information och en exempeltext att prova.


Istället för denna parafraskontroll, prova ett parafraseringsverktyg eller lär dig hur du omskriver en källa ordentligt. Genom att klicka på knappen Essay Outliner, essä interpunktion checker, medlemmar kan få hjälp med att skapa uppsatser för tre vanliga akademiska diskursmodeller: åsiktsuppsatsen den prioriterade listuppsatsen och argumentuppsatsen. Dessa tre verktyg gör processen att planera och skriva övertygande uppsatser enklare och snabbare. För ett alternativt verktyg för uppsatsbeskrivning, prova denna uppsatskarta.





terrorism essä på engelska



Om du söker ett jobb, få hjälp med att skriva ett ansökningsbrev. Ett ansökningsbrev är det brev du skickar med ditt CV när du söker ett jobb. Den virtuella skrivläraren kan korrigera, förbättra och poängsätta ditt följebrev. Systemet kan visa dig hur du organiserar ditt brev, vad du ska skriva i varje stycke, och kontrollera din grammatik och betygsätta ditt brev. Det kan till och med hjälpa dig att få jobbet som frilansskribent. Om du skriver uppsatser på ditt andraspråk för gymnasiet eller college, kontrollera din uppsats för pinsamma fel som en lärare skulle dra av poäng för. För bästa resultat rekommenderar vi starkt ett tvådelat tillvägagångssätt, genom att använda den här virtuella skrivlärarens grammatikkontroll först och grammatik därefter för att säkerställa att dina uppsatser är som bäst när du lämnar in dem för utvärdering.


För mer information om alla fördelar med att använda Virtual Writing Tutor-uppsatsgranskarverktygen. Det finns IELTS- och TOEFL-rubriker som du kan använda för att ge feedback om uppsatskvalitet om du vill. Den virtuella skrivläraren beräknar ditt bandpoäng på Task 1 och Task 2 skrivtest automatiskt. Det finns en mängd olika tidsinställda skrivtester att välja mellan. Välj antingen en uppmaning att skriva uppsats 1 eller uppgift 2, starta timern och skriv. När du är klar kommer Virtual Writing Tutor att använda sin banbrytande form av artificiell intelligens för att analysera och poängsätta din uppsats.


Efter många års forskning har jag utvecklat en speciell metod för kvalitetsdetektion som jag kallar Latent Essay Feature Analysis LEFA. Jag använder den för att upptäcka vad som gör en bra uppsats bra. Sedan använder jag Model Essay Proximity Scoring MEPS för att avgöra hur mycket din uppsats liknar det ideala uppsatssvaret för varje testprompt. Systemet ger värdefulla tips och korrigeringar på en rad uppsatsfunktioner som hjälper dig att förbättra din uppsats så att du kan bli bättre och bättre. Försök! Du kanske gillar det. För att kontrollera ditt antal ord, kopiera och klistra in din text i textområdet ovan och klicka på Antal ord.


Resultaten kommer att visas under textområdet. Att känna till antalet ord i din uppsats, blogginlägg, artikel, rapport, akademisk uppsats, novell eller bok hjälper dig att respektera de lägsta och högsta gränser som din professor, redaktör eller klient har satt. Ordräknaren kommer också att räkna dina meningar och beräkna din meningslängd. Den här funktionen är användbar om du siktar på en mer konversationsstil med en kortare genomsnittlig meningslängd, eller om du siktar på en mer akademisk stil med längre meningar. För detaljer om vad som räknas och vad som inte räknas, se Word Counter-sidan. Klicka på Kontrollera stavning och felstavade ord kommer att understrykas med rött i textområdet.


Vänsterklicka på felstavade ord för att se stavningsförslag. För närvarande använder jag en standard internationell ordbok, men jag kan lägga till anpassade poster. Kontakta mig om du tröttnar på att se ditt namn eller något annat ord flaggas som felstavat när det inte är det. För att kontrollera din grammatik, klicka på knappen Kontrollera grammatik. Systemet kommer att leta efter vanliga interpunktionsfel, vanliga grammatikfel och ESL grammatikfel, falska kognater, kontextuella stavfel och ordvalsfel. Resultaten av grammatikkontrollen är listade under textområdet. Du måste scrolla ner för att se de föreslagna korrigeringarna. Anledningen till att sätta korrigeringsråd nedan är enkel.


När eleverna scrollar ner för att läsa korrigeringsråden och sedan scrollar upp för att göra korrigeringen, tror jag att det finns en större chans att de kommer ihåg korrigeringen i framtiden. Den virtuella skrivlärarens funktion för grammatik och interpunktionskontroll drivs av ett modifierat LanguageTool-system. Skillnaden mellan dessa två system är att grammatikkontrollen för Virtual Writing Tutor har tusentals ytterligare feldetekteringsregler för att fånga vanliga ESL-grammatikfel. Några exempel på vanliga ESL-fel som Virtual Writing Tutor grammatikkontroll kan fånga är följande: spänningsskiftningsfel, saknade hjälpord, adverbordordningsfel, aspektfel, samlokaliseringsfel, artiklar med plural substantiv, adjektivordordningsfel, dubbla subjekt, dubbla objekt, dubbla negativa, blandade villkor, gerundfel, h-epentesfel, pronomen antecedentöverensstämmelsefel, kvantifieringsfel, verböverensstämmelse och adjektivöverensstämmelsefel.


Vi erbjuder en API-tjänst för grammatikkontroll med en gratis testperiod på en månad för utvecklare. Med Virtual Writing Tutors API kan du lägga till stavnings- och grammatikkontrollfunktioner på vilken webbplats som helst. Detta kommer att vara av särskilt intresse för utvecklare av webbplatser med korrekturläsningstjänster eller webbplatser för engelska språkinlärning och mobilappar. Mer information om API:et för grammatikkontroll finns på vår dokumentationssida för Grammatikkontroll API. Den virtuella skrivläraren kan fånga en rad skiljeteckenfel. Det är en kommakontroll, en apostrofkontroll, en citerad talkontroll och en förkortningskontroll. Klicka på knappen Kontrollera grammatik så kommer systemet att leta efter dessa och fler vanliga interpunktionsfel.


Om du undrade, det skiljeteckenfel som professorer klagar över mest är det saknade kommatecken efter en inledande sats, fras eller ord. För att kontrollera ditt ordförråd, klicka på knappen Ordförrådskontroll. Den virtuella skrivläraren kommer att analysera ditt ordförråd med hjälp av en rad verktyg för ordförrådskontroll. Använd feedbacken för att öka sofistikeringen av ditt ordval, för att öka antalet ord relaterade till ditt studieområde eller för att eliminera klichéer. Sikta på att använda mindre vanligt och akademiskt ordförråd för ditt skolarbete och IELTS-uppsatser. Lär dig mer om akademiskt kontra konversationsordförråd. Eliminera klichéer; de är tråkiga. Inkludera kraftord; de engagerar. För alternativ till Virtual Writing Tutor vokabulär checker, prova Longman Vocabulary Checker och Lextutor.


ca Vocabulary Profiler. Engelska andraspråkslärare ber ofta sina elever att använda vissa målstrukturer i sitt skrivande. Vi vill att eleverna ska utöka sitt utbud av grammatikstrukturer och ordförråd i sitt skrivande eftersom vissa elever undviker fel genom att undvika svåra strukturer som de fick lära sig på sina lektioner. Den virtuella skrivlärarens målstrukturkontroll kontrollerar efter kommaseparerade listor med ord i en text, visar och numrerar meningar som innehåller ett ord eller en fras från din lista. Listobjekt kan vara skiftlägeskänsliga eller skiftlägesokänsliga. Vi har också nyligen lagt till en experimentell lemmatizer som söker efter konjugationer och härledningar av basformer du listar. Användbara målstrukturlistor kan hjälpa dig att komma igång med att använda det här verktyget i ditt skrivande.


Prova parafraskontrollen nästa gång du vill använda andras idéer i ditt skrivande. Kom ihåg att idéer är gratis, men uttrycket för dessa idéer ägs av den ursprungliga författaren. Bra skribenter måste därför lära sig att parafrasera effektivt och ge kredit där krediter beror på för att undvika anklagelser om plagiat. Du kan kontrollera en text för plagiat med denna samling plagiatverktyg. Den virtuella skrivläraren kan hjälpa dig att snabbt förbättra dina parafraseringsfärdigheter. Här är hur. Skriv din omskrivning, klicka på knappen Parafraskontroll och kopiera och klistra in källtexten i textrutan. Klicka på Kontrollera, och parafraskontrollen jämför din text med originaltexten.


Det kommer att understryka ord och fraser som är gemensamma för båda texterna. Dessutom kommer den att beräkna likheten mellan de två texterna med ett partitur. Se sidan för parafraskontroll för mer information och en exempeltext att prova. Istället för denna parafraskontroll, prova ett parafraseringsverktyg eller lär dig hur du omskriver en källa ordentligt. Genom att klicka på knappen Essay Outliner kan medlemmar få hjälp med att skapa uppsatser för tre vanliga akademiska diskursmodeller: åsiktsuppsatsen , den prioriterade listuppsatsen och argumentuppsatsen. Dessa tre verktyg gör processen att planera och skriva övertygande uppsatser enklare och snabbare. För ett alternativt verktyg för uppsatsbeskrivning, prova denna uppsatskarta.


För hjälp med ett examensarbete, prova denna examensbyggare. Medlemmar kan se texter och feedback från tidigare grammatikkontroller. Att klicka på knappen Min feedback och länkar är ett bra sätt att granska dina fel. Du kan också se en prioriterad sammanfattning av länkarna som genererades med feedbacken du får. På detta sätt genererar den virtuella skrivhandledaren en personlig och prioriterad språkinlärningskurs för varje medlem. Medlemmar kan spela ett spel på spelsidan som ger övning i att hitta och korrigera vanliga andraspråksfel. Det finns meningar i databasen att öva med.


Lärare, ni kan skapa gratis interaktiva brevvänners skrivprojekt på Virtual Writing Tutor, med automatisk poängsättning och feedback om stavning, grammatik och ordförråd. Du kan lära dig mer om de pedagogiska fördelarna med att skriva brevvänner, lära dig om funktionerna i systemet för brevvänsutbyte och dela den här introduktionen till konceptet att skriva brevvänner med dina elever. Detta brevvänssystem modereras av lärare för sina elever. Det är inte en brevvänmatchningstjänst. Skapa interaktiva hypertextberättelser med bilder med hjälp av VWT:s hypertextförfattarverktyg.


Du kan exportera din berättelse som HTML med jQuery, vanlig HTML eller i en iframe för att bädda in i din blogg eller webbplats. Hypertextberättelser är så roliga att skapa och läsa, och hypertextberättelser kan få sina författare att tänka på orsakssamband mellan beslut och deras konsekvenser i livet. Genom att använda Virtual Writing Tutors hypertextberättelseskapare kan du kontrollera din berättelse för stavfel, grammatiska fel och fältrelaterat ordförråd utan att lämna redigeraren. Se exempel på hypertextberättelser skapade med hjälp av Virtual Writing Tutor här. När grammatikkontrollen inte hittar några fel att rätta till i din text kanske du undrar vad du ska göra härnäst. Tja, du kan alltid lägga upp det på Virtual Writing Tutors communityforum för att få förslag om ytterligare förbättringar av din grammatik, interpunktion, meningsstruktur och organisationen av din text.


Medan du är där, varför inte föreslå några förbättringar av en annan gruppmedlems text? Denna webbplats är ett pågående arbete, så jag kan inte garantera att systemet kommer att fånga varje fel i varje text eller att råden och korrigeringarna alltid kommer att vara perfekta. Det beror på vem du är. För akademiker och proffs är en korrekturläsare som kontrollerar medan du skriver - som den som är integrerad i Microsoft Word - förmodligen ditt bästa val. Du kommer att ha tillräckligt med förtroende för ditt behärskande av stil och grammatik för att bara vilja använda en grammatikkontroll för ouppmärksamhetsfel och kontextuella stavfel. Om du är dyslektiker vill du ha en andra uppsättning ögon för att korrekturläsa ditt skrivande.


En mänsklig skrivlärare kan ofta hitta fel som kan verka osynliga när du gör din egen korrekturläsning. Du kanske upptäcker att du utelämnar ord, kopierar fel citat och att du inte kan fånga fel på egen hand när det är tidspress. En grammatikkontroll som kan hjälpa till att hitta överensstämmelse och stavfel kan vara till stor hjälp. För mycket avancerade andraspråksinlärare av engelska och som har som modersmål som går på ett universitet, är en engelsk grammatikkontroll som fokuserar på stil- och skiljeteckenfel förmodligen ditt bästa val.


Problemen du möter inkluderar överanvändning av den passiva rösten, påträngande meningar, kommatecken och dinglande particip - bland annat. Det finns några bra pro-version grammatikkontroller som kan hjälpa till med dessa problem. För nybörjare och medelinlärare är dina behov dock olika. Du behöver en grammatikkontroll som kontrollerar vanliga utvecklingsfel och överför fel från ditt modersmål. Du kommer också att ha svårt att konstruera och konjugera verb. Ditt skrivande kommer att inkludera många tidsförskjutningar, ordordningsproblem och nummeröverenskommelser. Du kommer att använda fel ord för ett visst sammanhang, och du kommer att tendera att påtvinga engelska de vanliga meningsstrukturerna från ditt första språk på engelska som kommer att verka onaturliga och förvirrande för din läsare.


Lägg till dessa dåliga översättningar som föreslagits av Google translate, stavfel och det allmänna kaoset som följer med den kognitiva överbelastningen av att behöva skriva på ett andra språk. Därmed inte sagt att grammatikkontroller som lämpar sig för en grupp inte kan hjälpa skribenter av de andra profilerna. Det finns fel som medlemmar i alla tre grupper gör. När vi fokuserar på vårt budskap tenderar vi att ge mindre uppmärksamhet åt formen. Skrivfel och saknad morfologi invaderar de hastigt sammansatta mejlen från till och med expertförfattare. Dessutom är engelsk stavning väldigt oregelbunden för vissa ord vilket gör det lätt att glömma stavningen av lågfrekventa ord. Vilken stavningskontroll som helst och till och med den enklaste grammatikkontroll kan fånga upp några fel som är gemensamma för alla författare.


Men kan de föreslå användbara korrigeringar? Det är en annan historia. Virtual Wrting Tutor är i första hand en grammatikgranskare för engelska andraspråk. Den är utformad för att ge feedback som är tillräckligt tydlig för att hjälpa författaren att inte bara eliminera ett fel från en aktuell text utan också förstå hur man undviker det i framtida skrivuppgifter. Som sådan är mitt mål att göra den virtuella skrivläraren till den bästa ESL-grammatikkontrollen för att hjälpa elever i engelska som andraspråk. Det kan också hjälpa dyslektiker, professionella bloggare och universitetsstudenter. Är det den bästa grammatikkontrollen för dig? Prova dem alla och bestäm själv. Självklart bör du kontrollera meningen för vanliga fel. Men sluta inte där. Nämn för eleverna att när de känner lust att be någon att "kolla min grammatik" kan de alltid använda en meningskontroll online som Virtual Writing Tutor för att kontrollera om det finns grammatikfel innan de ber en människa att korrekturläsa en text.


Det är alltid en bra idé att använda ett fungerande exempel med eleverna, visa hur man löser problem istället för att bara lösa problem åt dem. Om du fixar deras grammatik för dem som en gratis korrekturläsare, kommer de att förvänta sig det och kommer att vägra skriva något om inte läraren läser och rättar det. Så var inte deras favoritmaskin för grammatikkorrigering som korrigerar grammatik hela dagen och natten. Visa dem hellre hur man gör en onlinegrammatisk meningskontroll på egen hand. De kommer att tacka dig för det i längden. Du kan få iframe-koden för att bädda in Virtual Writing Tutor grammatikkontroll på din webbsida, Moodle-kurs eller blogg med denna grammatikkontroll iframe-kod.


Jag har skrivit ett blogginlägg om att lägga till Virtual Writing Tutor till din webbsida eller blogg här: Skapa din egen ESL grammatikkontrollwebbplats för dina elever med en iframe. Det primära målet med denna grammatikkontroll är att förbättra ESL-pedagogiken. Engelsklärare är en begränsad resurs. De är endast tillgängliga för sina egna studenter, endast under kursen, endast under dagen, och är vanligtvis endast tillgängliga för en-mot-en-undervisning under några minuter åt gången. En gratis webbplats för grammatikkontroll online kan förbättra pedagogiken genom att fylla i när lärare inte är tillgängliga. En gratis, automatiserad grammatikkontroll kan hjälpa elever genom att vara tillgänglig för alla, studenter eller professionella, natt som dag, och genom att ge outtröttlig hjälp med tråkiga korrekturläsningsuppgifter. Studenter avskyr vanligtvis att skriva något såvida det inte antingen "räknas" eller om de får omfattande feedback som förbereder dem för en uppgift som kommer att räknas.


Lärare känner sig därför skyldiga att kopiera varje inlämningsuppgift som eleverna lämnar in. Men att spendera bara 5 minuter i veckan på varje elevs uppgift lägger till tolv timmar och 30 minuter varje vecka av korrigerande feedback till en lärares arbetsbörda med eleverna. En gratis interpunktionskontroll som hjälper dig att skriva bättre Använd vår ledande interpunktionskontroll för att se till att ditt skrivande är det bästa det kan vara. Den kostnadsfria interpunktionskontrollen som är betrodd av ledande varumärken. Gå utöver vanliga grammatikkontroller Se till att din kopia är fri från vanliga och inte så vanliga engelska grammatikfel. Perfekt stavning och skiljetecken Em-streck är inte skrämmande, men ett saknat kommatecken är det. Spika båda med Writer. Ton, röst och stil Writer byggdes för att skriva på jobbet, där tydligt och koncist skrivande är avgörande.


Ordval och terminologi Oavsett om du försöker få kontakt med din publik eller följer riktlinjer på jobbet, välj alltid rätt ord med Writer. Vanliga frågor Hur fungerar Writers interpunktionskontroll? Förväxlar du någonsin skillnaden mellan em-streck, en-streck och bindestreck? Writer uppnår detta för professionella författare genom att tillhandahålla följande funktioner: Grammatik AI som förstår vissa regler är menade att brytas: Du har en stil och vi förstår det. Alla grammatikregler är inte avsedda att följas. Är du formell, men lättillgänglig? Eller vänlig och avslappnad?


Se till att allt du skriver är anpassat till ditt varumärkes röstpreferenser. Anpassningsbar stilguide för innehåll: Dina redaktionella riktlinjer bör vara dina egna. Från datumformat till användning av skiljetecken till inställningar för versaler, välj dina egna och dela dem sedan med ett team. Writer är den mest anpassningsbara skrivassistenten som finns, och valet av professionella skribenter. Fungerar överallt där du skriver Writer för Google Chrome Install. Writer för installation av Google Dokument. Writer för Microsoft Word Installation. Hur man undviker interpunktion misstag? Fördelar med att använda Interpunktion Checker RobotDon Oavsett vad du skriver kommer Robot Don att göra det bättre. Ta en titt på våra fördelar: Förbättra ditt skrivande med ett klick.


Detta avancerade verktyg kommer automatiskt att identifiera problem i ditt skrivande och erbjuda korrekta korrigeringar. Få bra betyg. Vill du boosta dina akademiska prestationer? Be RobotDon om hjälp. I instrumentpanelen hittar du poängen för din uppsats, som består av olika parametrar: läsbarhet , grammatikkontroll och plagiatkontroll , och många fler. Gör ditt liv enklare. Men genom att använda vårt onlineredigeringsverktyg kan du se alla fel i ditt skrivande på nolltid. Det är en snabb interpunktionsfixare som kan kontrollera stora textblock på mindre än 20 sekunder. Lätt att använda. Skapa ett konto, lägg till din uppsats för kontroll och kom igång.


Din akademiska framgång är bara ett klick bort! Prisvärt för studenter. Prova vår gratisversion och se till att RobotDon är perfekt för dig. Så fungerar det Skiljeteckensregler ska göra det lättare att skriva och läsa. Recensioner från studenter. Jag använde testversionen av uppsatsgranskaren. När jag tittade på misstagen jag gjorde visste jag att jag var tvungen att lägga en plan. Det ger en tydlig bild av varför professorer tar poängen från skriftliga inlämningsuppgifter. Även om du tror att du har lämnat in ett polerat papper, kan det fortfarande finnas mindre saker värda poäng. Tjänsten fungerar som en personlig redaktör. Det lyfter inte bara fram stavfel eller missbruk av vokaben utan föreslår också bättre alternativ.


Förklaringarna är bra för praktiken, och du kan enkelt memorera dem. Nu när jag ska skriva utan redaktören gör jag faktiskt färre misstag. Det är svårt att redigera din egen tidning, särskilt när du är på en blogg- och inläggsrunda. Jag letade efter en redigeringstjänst som en galning. Nu när jag använder Robot Don finns det inga elaka kommentarer som säger att jag är en dålig författare. Men när jag började mitt seniorår på college var jag tvungen att skriva långa och komplicerade skrivprojekt.

No comments:

Post a Comment