Thursday, March 10, 2022

Essäer om vänskap

Essäer om vänskap



Så när man finner en mycket bra och lojal viktig, är det som att hitta guld och man bör göra allt för att behålla sådana vänner. Men för de flesta av oss visar samhället inte sitt ansikte och öga, utan sin sida och sin rygg. Vi använder också tredjepartscookies som hjälper oss att analysera och förstå hur du använder denna webbplats. Män har ibland bytt namn med sina vänner, som om de skulle beteckna att i sin vän var och en älskade sitt eget uppsatser om vänskap. Musik 0. Låt honom inte upphöra ett ögonblick att vara sig själv, uppsatser om vänskap.





Bläddra bland våra andra uppsatser



Friskrivningsklausul: Denna uppsats har skickats in av en student, uppsatser om vänskap. Detta är inte ett urval av det arbete som skrivits av professionella akademiska författare. Eventuella åsikter, fynd, uppsatser om vänskap, slutsatser eller rekommendationer som uttrycks i detta arbete är författarnas och återspeglar inte nödvändigtvis StudySaurus åsikter, uppsatser om vänskap. Människor runt om i världen har olika syn på vänskap vilket är lika med olika vänskaper som skapas runt om i världen. Popkulturen speglar ofta vad vårt samhälle tycker om vänner. Vissa människor följer vad vårt samhälle tycker vad vänner ska vara medan andra får vänner baserat på kultur, moral och historia. Det som gör mina vänner nära och unika för mig uppsatser om vänskap det enkla beslutet att de valdes av mig.


Mina vänner föddes inte in i min familj istället valdes de ut utifrån min uppsatser om vänskap vad jag tror att vänner är och vad vänskap är. Med min personliga erfarenhet kan vänskap hjälpa eller bryta vanor, till exempel kan mina vänner hjälpa mig att bryta en vana att spela tv-spel när det är för sent att spela dem på natten. Vänner kritiserar inte alla mina handlingar jag gör utan istället, uppsatser om vänskap mig vilka handlingar jag borde förbättra i viktiga frågor eller situationer och i gengäld skulle jag göra detsamma mot dem.


Vänskap handlar om att ha förtroende att berätta för varandra på gott och ont och inte ta illa upp av deras kommentarer utan istället lyssna på vad de har att säga. Det handlar om den omsorg och respekt man har för personen och att inte vilja att deras handlingar ska skada någon. Dessutom bör konflikter inte innebära slutet på vänskap utan tas som tillväxt. Konflikt är naturligt för alla relationer och vänskap är bara en annan form av relation. Alla konflikter kan lösas genom att prata, jag tror att samtal mellan vänner kan visa olika perspektiv för att hjälpa till att lösa konflikten. Att prata kan hjälpa till att stärka förtroendet i relationen mellan vänner och hjälpa till att undvika eller konfrontera fler konflikter, uppsatser om vänskap.


Jag tror personligen att en viktig aspekt av vänskap är förtroende. Jag tror att tillit spelar en viktig faktor för att få vänner, för utan förtroende kan jag inte knyta an till någon. Vänner som inte litar på varandra kan inte hjälpa varandra att växa eller ens stödja varandra. Förtroende hjälper vänner att känna sig bekväma med varandra eftersom de känner att de kan uttrycka sina idéer eller känslor. Förtroende hjälper till att bilda vänskap eftersom utan tillit är alla relationer och förbindelser tomma. En annan viktig aspekt av vänskap är de olika äventyr jag kan dela med mina vänner. Att gå ut med vänner är viktigt eftersom det kan hjälpa till att föra relationer närmare, och jag kan få en djupare förståelse för vilka de är.


Mina vänner är inte det uppsatser om vänskap människor som får mig att skratta men också människor som hjälper till att få nya erfarenheter utan att gå emot min moral. Vänner ska inte orsaka konflikter med varandra på grund av andras moral, utan istället hitta lösningar för att dela nya erfarenheter tillsammans. Människor är sociala djur kopplade för anslutning. Men popkulturen och samhället tenderar att diktera vad en vän är och vem de ska vara, uppsatser om vänskap. Jag tror att vänskap inte har någon riktig definition, men människor delar en liknande uppfattning om vad en vän är. Någon som är pålitlig för att hålla relationen vid liv och någon som öppet kan diskutera med dig och debattera mot dig.


Någon som kan hjälpa till att bryta en vana, det som gör vänner unika är uppsatser om vänskap är inte födda i en familj de är utvalda av mig. StudySaurus drivs av två uni-studenter som fortfarande får en kick av att lära sig nya saker. Vi hoppas kunna dela dessa erfarenheter med dig. Fast på din uppsats? Sök efter sökning. Hem Kunskapsbas Populära uppsatsämnen Vänskapsuppsats. Ämne: Vad är vänskap? Var detta material till hjälp? Ja Nej. Lämna en kommentar? Avbryt svar. Om StudySaurus Community. fel: Innehållet är skyddat!!





skriva en introduktion till en uppsats



Låt oss lära oss mer om betydelsen av vänskap i livet. Det finns inget viktigare än att ha en sann vänskap. I denna värld av själviska relationer är det en sann välsignelse att ha en sann vänskap. Vänskap ses som ett av de starkaste banden som någon person kan önska sig. En äkta vänskap gör ditt liv tillfredsställande och värt att leva. Stödet från en sann vän vid din sida är det enda väsentliga som man vill ha i sitt liv. Lyckliga är de som får ha pålitliga och autentiska vänner i sitt liv. Vänskap är en hängiven relation mellan två individer. Vänskap är onekligen en av de bästa relationerna i världen.


Den får näring av känslan av enorm tillgivenhet och omsorg om varandra. Vänskap sätter grunden för varje relation. Det är en av skatterna i livet som ger en känsla och syfte att leva livet. Att bo ensam kan få dig att känna dig uttråkad och deprimerad i livet. En sann vän fungerar som en sann följeslagare som tar dig ur zonen och gör ditt liv njutbart och spännande. Han är det där stödsystemet som du kan dela vad som helst med utan rädsla för att döma och avvisa. Det är en värdefull tillgång i livet. Det finns vissa tillfällen i livet när vi går vilse i det ständiga behovet av att bevisa vårt självvärde, där hjälper en vän oss genom att visa oss rätt riktning.


En person som har en bra vän i livet kommer aldrig att känna sig ensam, ledsen eller deprimerad. Sann vänskap är den där känslan av att dela, bry sig och älska. Du kan lita på dem. Du har en försäkran i ditt hjärta att oavsett vad det finns vissa människor som skulle förstå dig och uppskatta ditt sanna värde. Du skulle inte hitta några tecken på prålig attityd, sött prat och inbilskt beteende i sann vänskap. Du känner en känsla av värde. En av de viktigaste aspekterna av vänskap är att du kan lita på dem i din goda och dåliga fas. Vi träffar flera människor i vårt liv, men bara ett fåtal av dem väljer att stanna hos oss för alltid. Värdera dem eftersom de är den vackraste gåvan från Gud till oss. De visar sig vara ditt faktiska stödsystem, en guide, en mentor när alla andra visar sin vän.


Med en sann vän vid din sida får du försäkran om att du enkelt kan segla vilken prövande fas som helst i ditt liv. Varför en sann vänskap varar ett helt liv beror på att den inte är baserad på kast, ras, kvalifikationer, rikedom, religionsbekännelse etc. Den är bara baserad på två goda hjärtan som uppskattar varandra fullständigt och är villiga att stanna med varandra hela livet. Det är ett åtagande som inte görs av samhället, eller av födseln, det är ett beslut baserat på deras val. Jag behagar min fantasi mer med en krets av gudlika män och kvinnor som är olika relaterade till varandra, och mellan vilka det finns en hög intelligens. Men jag tycker att denna lag om en till en är tvingande för samtal, vilket är utövandet och fullbordandet av vänskap.


Blanda inte vatten för mycket. Den bästa mixen lika dålig som bra och dålig. Du ska ha mycket nyttig och munter diskussion vid flera tillfällen med två flera män, men låt er alla tre komma tillsammans, så ska ni inte ha ett nytt och hjärtligt ord. Två kan prata och en kanske höra, men tre kan inte delta i ett samtal av den mest uppriktiga och sökande sorten. I gott sällskap finns det aldrig en sådan diskurs mellan två, över bordet, som sker när du lämnar dem ifred. I gott sällskap smälter individerna samman sin egoism till en social själ exakt lika omfattande med de många medvetanden som finns där. Inga partiskheter av vän till vän, ingen förkärlek för bror till syster, av hustru till man, är där relevanta, men helt annat.


Endast han får då tala som kan segla på partiets gemensamma tanke, och inte dåligt begränsad till sin egen. Nu förstör denna konvention, som det goda förnuftet kräver, den höga friheten av stora samtal, som kräver en absolut körning av två själar till en. Inga två män men, lämnade ensamma med varandra, inleder enklare relationer. Ändå är det affinitet som avgör vilka två som ska samtala. Osläktade män ger lite glädje åt varandra; kommer aldrig att misstänka var och ens latenta krafter. Vi talar ibland om en stor talang för samtal, som om det vore en permanent egenskap hos vissa individer. Konversation är en försvinnande relation, - inte mer.


En man är känd för att ha eftertanke och vältalighet; han kan trots allt inte säga ett ord till sin kusin eller sin farbror. De anklagar hans tystnad med lika mycket skäl som de skulle skylla på obetydligheten av en urtavla i skuggan. I solen kommer det att markera timmen. Bland dem som njuter av hans tanke kommer han att återfå sin tunga. Vänskap kräver att sällsynt betyder mellan likhet och olikhet, som väcker var och en med närvaron av makt och samtycke hos den andra parten. Låt mig vara ensam till världens ände, snarare än att min vän med ett ord eller en blick överskrider sin verkliga sympati. Jag är lika hindrad av antagonism och av följsamhet. Låt honom inte upphöra ett ögonblick att vara sig själv.


Den enda glädje jag har i att han är min, är att den som inte är min är min. Jag hatar, där jag letade efter ett manligt stöd, eller åtminstone ett manligt motstånd, för att hitta en gröt av eftergift. Bättre vara en nässla i sidan på din vän än hans eko. Tillståndet som hög vänskap kräver är förmågan att klara sig utan den. Det höga kontoret kräver stora och sublima delar. Det måste vara väldigt två innan det kan bli väldigt en. Låt det vara en allians av två stora, formidabla naturer, ömsesidigt betraktade, ömsesidigt fruktade, innan de ännu erkänner den djupa identitet som under dessa olikheter förenar dem. Han är bara lämpad för detta samhälle som är storsint; som är säker på att storhet och godhet alltid är sparsamhet; som inte är snabb att blanda sig i sina förmögenheter.


Låt honom inte blanda sig i detta. Lämna åt diamanten dess åldrar att växa, och förvänta dig inte att påskynda födelsen av den eviga. Vänskap kräver en religiös behandling. Vi pratar om att välja våra vänner, men vänner är självvalda. Vördnad är en stor del av det. Behandla din vän som ett skådespel. Naturligtvis har han meriter som inte är dina, och som du inte kan hedra, om du behöver hålla honom nära din person. Gå åt sidan; ge dessa meriter utrymme; låt dem monteras och expandera. Är du vän till din väns knappar, eller av hans tanke? För ett stort hjärta kommer han fortfarande att vara en främling i tusen delar, så att han kan komma nära i den heligaste jorden.


Lämna det åt flickor och pojkar att betrakta en vän som egendom, och att suga ett kort och alltförvirrande nöje, istället för den ädlaste fördelen. Låt oss köpa vår entré till detta skrå med en lång provtid. Varför ska vi vanhelga ädla och vackra själar genom att inkräkta på dem? Varför insistera på överhastade personliga relationer med din vän? Varför gå till hans hus, eller känna hans mor och bror och systrar? Varför få besök av honom på egen hand? Är dessa saker väsentliga för vårt förbund? Lämna detta vidrörande och klor. Låt honom vara en ande för mig. Ett meddelande, en tanke, en uppriktighet, en blick från honom, jag vill ha, men inte nyheter, inte heller. Jag kan få politik, chatt och bekvämligheter i närheten från billigare följeslagare.


Borde inte min väns samhälle för mig vara poetiskt, rent, allmängiltigt och stort som naturen själv? Borde jag känna att vår slips är profan i jämförelse med den där molnstången som sover vid horisonten, eller den där vågiga gräsklumpen som delar bäcken? Låt oss inte smutskasta, utan höja det till den standarden. Det där stora, trotsande ögat, den där hånfulla skönheten i hans känsla och handling, väck dig inte för att reducera, utan snarare stärka och förstärka. Tillbedja hans överlägsenhet; önska honom inte mindre genom en tanke, utan samla och berätta för dem alla.


Bevaka honom som din motsvarighet. Låt honom för alltid vara en sorts vacker fiende, otämjbar, andäktigt vördad och inte en trivial bekvämlighet som snart ska växa ur och kastas åt sidan. Opalens nyanser, diamantens ljus, syns inte om ögat är för nära. Till min vän skriver jag ett brev, och från honom får jag ett brev. Det verkar lite för dig. Det räcker för mig. Det är en andlig gåva som är värd honom att ge och för mig att ta emot. Det vanhelgar ingen. I dessa varma linjer kommer hjärtat att lita på sig själv, som det inte kommer till tungan, och utgjuta profetian om en gudomligare tillvaro än alla hjältemodets annaler ännu har gjort gott. Respektera så långt de heliga lagarna för denna gemenskap så att du inte skadar dess perfekta blomma genom din otålighet inför dess öppnande.


Vi måste vara våra egna innan vi kan bli andras. Det finns åtminstone denna tillfredsställelse i brott, enligt det latinska ordspråket; — du kan prata med din medbrottsling på jämna villkor. Crimen quos inquinat, aequat. För dem som vi beundrar och älskar kan vi först inte. Ändå skadar den minsta defekten av självbesittning, enligt min bedömning, hela förhållandet. Det kan aldrig bli djup fred mellan två andar, aldrig ömsesidig respekt, förrän var och en i sin dialog står för hela världen. Vad som är så stort som vänskap, låt oss bära med vilken storslagenhet av ande vi kan. Låt oss vara tysta, - så vi får höra gudarnas viskning. Låt oss inte blanda oss. Vem satte dig att bestämma vad du ska säga till de utvalda själarna, eller hur man säger någonting till sådana? Oavsett hur genialiskt, hur graciöst och intetsägande än.


Det finns otaliga grader av dårskap och visdom, och för dig att säga något är att vara lättsinnig. Vänta, så skall ditt hjärta tala. Vänta tills det nödvändiga och eviga övermannar dig, tills dag och natt utnyttjar dina läppar. Dygdens enda belöning är dygden; det enda sättet att ha en vän är att vara det. Du ska inte komma närmare en man genom att gå in i hans hus. Om till skillnad från det, flyr hans själ bara desto snabbare från dig, och du kommer aldrig att få en riktig blick på hans öga. Vi ser de ädla på avstånd, och de stöter bort oss; varför ska vi inkräkta? Sent, - mycket sent, - vi inser att inga arrangemang, inga introduktioner, inga inriktningar eller vanor i samhället, skulle vara till någon nytta för att etablera oss i sådana relationer med dem som vi önskar, - utan endast naturens uppror i oss för att samma grad är det i dem; då skola vi mötas som vatten med vatten; och om vi inte skulle möta dem då, kommer vi inte att vilja ha dem, för vi är redan de.


I sista hand är kärlek bara en återspegling av en mans egen värdighet från andra män. Män har ibland bytt namn med sina vänner, som om de skulle beteckna att i sin vän var och en älskade sin egen själ. Ju högre stil vi kräver av vänskap, desto mindre lätt är det naturligtvis att etablera den med kött och blod. Vi går ensamma i världen. Vänner, som vi önskar, är drömmar och fabler. Men ett sublimt hopp gläder alltid det trogna hjärtat, att på andra ställen, i andra regioner av den universella makten, nu agerar själar, uthärdar och vågar, som kan älska oss och som vi kan älska.


Vi kan gratulera oss själva till att perioden av nonage, av dårskap, av misstag och av skam, har passerat i ensamhet, och när vi är färdiga människor, kommer vi att gripa heroiska händer i heroiska händer. Bli bara förmanad av det du redan ser, att inte slå vänskapsligor med billiga personer, där ingen vänskap kan vara. Vår otålighet förråder oss till överhastade och dåraktiga allianser som ingen Gud deltar i. Genom att fortsätta på din väg, fastän du förlorar det lilla du vinner det stora. Du visar dig själv, för att sätta dig utom räckhåll för falska relationer, och du drar till dig världens förstfödda, - dessa sällsynta pilgrimer varav bara en eller två vandrar i naturen på en gång, och inför vilka de vulgära fantastisk show som spöken och skuggor bara.


Det är dumt att vara rädd för att göra våra band för andliga, som om vi skulle kunna förlora all äkta kärlek. Vilken korrigering av våra populära åsikter vi än gör av insikt, kommer naturen säkerligen att bära ut oss, och även om den tycks beröva oss lite glädje, kommer den att belöna oss med en större. Låt oss känna, om vi så vill, människans absoluta isolering. Vi är säkra på att vi har allt i oss. Vi åker till Europa, eller vi förföljer personer, eller vi läser böcker, i den instinktiva tron ​​att dessa kommer att kalla ut det och uppenbara oss för oss själva. Tiggare allihop. Personerna är sådana som vi; Europa ett gammalt blekt plagg av döda personer; böckerna sina spöken. Låt oss släppa denna avgudadyrkan. Låt oss ge upp denna ljuglighet. Låt oss till och med ta farväl av våra käraste vänner och trotsa dem och säga: 'Vem är du? Unhand me: Jag kommer inte att vara beroende längre.


ser du inte, broder, att vi sålunda skiljs bara för att åter mötas på en högre plattform och bara vara mer varandras, eftersom vi är mer våra egna? En vän är Janus-ansikte: han ser till det förflutna och framtiden. Det är erkänt att det inte finns någon gräns för vänskapens ålder, kön, status, ras, religion och trosbekännelse, men det är ibland sett att ekonomisk ojämlikhet eller annan diskriminering skadar vänskap. Således kan man säga att sann och äkta vänskap är möjlig mellan två likasinnade och likasinnade som har en känsla av tillgivenhet för varandra.


Många vänner i världen är alltid tillsammans i tider av välstånd, men det finns bara sanna, ärliga och lojala vänner som aldrig låter oss vara ensamma i våra tider av dåliga tider, svårigheter och problem. Våra dåliga tider får oss att må bra och dåliga vänner. Alla har en attraktion till pengar av naturen men sanna vänner får oss aldrig att må dåligt när vi behöver pengar eller annan hjälp. Men ibland utsätter vänskapen för stor risk att låna pengar av vänner. Vänskap kan påverkas när som helst eller av andra, så vi måste hitta en balans i detta förhållande. Ibland går vänskapen sönder på grund av arrogans och självrespekt. Sann vänskap kräver korrekt förståelse, tillfredsställelse, som litar på naturen.


Den sanna vännen utnyttjar aldrig utan inspirerar varandra att göra det rätta i livet, men ibland förändras betydelsen av vänskap helt på grund av några falska och oärliga vänner som alltid felbedömer en-. Använd en annan. Vissa människor förenas så snart som möjligt men de avslutar sin vänskap så snart de uppfyller sina intressen. Det är svårt att säga något om vänskap, men varje slarvig person blir lurad i vänskap. Nuförtiden är det väldigt svårt att hitta riktiga vänner i en skara av dåliga och goda människor, men om det finns en sann vän är ingen lycklig och dyrbar i världen. Min familj essä 2. Essä om min far 3. Min mors uppsats 4. Uppsats om mig själv. Sanna vänner är de bästa tillgångarna i våra liv eftersom de delar våra sorger, övervinner vår smärta och får oss att känna oss lyckliga.


Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. I denna APJ Abdul Kalam-uppsats hade vi beskrivit livet för Avul Pakir Jainulabdeen Abdul Kalam. Abdul Kalam var välkänd som Missile Man, för att ha gjort olika. Hem Uppsatstal Slogans Vanliga frågor. Innehåll Uppsats om vänskapsord: Vänskap Uppsatsord: Uppsats om vänskapsord: Slutsats: Uppsats om sann vänskapsord: Uppsats om vänskapsord: Sann vänskap Uppsatsord: Slutsats:. Lämna en kommentar Avbryt svar Kommentar Namn E-post Webbplats Spara mitt namn, e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

No comments:

Post a Comment