Thursday, January 6, 2022

Utomstående bok essä

Utomstående bok essä



Analys av ponnypojke i utomståendes äventyr. Hinton skrev boken The Outsiders, för att berätta för oss att att vara lojal är att vara där för att dina vänner och familj ska ha ryggen, outsiders bokuppsats. Outsiders Bokrapport Ord 3 Sidor. Analys av ponnypojke i utomståendes äventyr ord 2 sidor. DETALJERAD Tom Sawyer Sammanfattning Ord 4 sidor. När de var i kyrkan hade de bara varandra att lita på outsiders bokuppsats.





The Outsiders av S.E. Hinton



En dag, när Ponyboy går hem från en film, blir han överhoppad av ett gäng Socs. I sista minuten bestod hans kompisar från hans grupp av hans bröder Darry och Sodapop, som uppfostrade Ponyboy nu när deras föräldrar är döda, den härdade huvan Dally Winston, den tysta oskyldige Johnny och den kloka Two-Bit skrämma bort socs. och rädda honom. Nästa natt går Ponyboy och Johnny med Dally för att gå och leta efter ett bra slagsmål och kanske se en film. Där sitter de bakom två attraktiva unga flickor och Dally försöker obehagligt få deras uppmärksamhet och plocka upp en.


Efter att Johnny säger åt honom att sluta sitter Johnny och Ponyboy med tjejerna Cherry och Marcia, och Ponyboy och Cherry upptäcker till sin gemensamma förvåning att de har mycket gemensamt. Socs outsiders bokuppsats soashes, en förkortning av Socialites tenderar att vara rikare. Även om "The Outsiders" kan tyckas syfta på de alienerade Greasers, är båda grupperna tillbakadragna av ekonomiska, sociala eller kreativa gränser. I början kommer Ponyboy, a Greaser, ut från ett filmhus och blir misshandlad av en grupp Socs, men räddas av Darry, Sodapop och gänget. På en öppen drive-in-teater en kväll blir Pony och hans bästa kompis Johnny vän med två Soc-tjejer, Sherri "Cherry" Valance och Marcia.


Medan de gick hem, outsiders bokuppsats, deras berusade pojkvänner Bob Sheldon och Randy Adderson kommer ikapp dem, i deras Mustang. Ponyboy bor i outsiders bokuppsats farligt område. Hans stadsdel på East Side patrulleras av mobbande Socials, rika barn från västra sidan av staden. Han klagar över tandvärk. Moster Polly drar ut sin tand, och han måste fortfarande gå till skolan. Innan skolan börjar har Tom ett kort samtal utomhus med Huckleberry Finn, sonen till stadens fylleri. De kommer överens om ett möte på kyrkogården sent på kvällen outsiders bokuppsats att prova ett vårtborttagningssystem. När Tom kommer sent till lektionen blir han disciplinerad för att han umgås med Huck och är sen.


Mot slutet av kapitel två Johnny, Pony och Dally, ytterligare en av killarna i Greasersmet Cherry och Marcia. De var två flickvänner till några Socs som de träffade på bilturen i biosalongen. I slutet av kapitel tre Utomstående bok essä, Ponny och flickorna gick hem när deras pojkvänner stannade och började bråka med Pony och Johnny. Bokrapport om The Outsiders karaktärsanalys: Ponyboy Curtis - Ponyboy är en fjortonårig medlem i ett gäng som heter Greasers. Hans föräldrar dog i en bilolycka, så han bor ensam med sina två äldre bröder, Darry och Soda. Han är en bra elev och idrottare, men de flesta i skolan anser honom vara en lösdrivare som hans Greaser-vänner.


Sodapop Curtis - Soda är Ponys stiliga, charmiga storebror. Han hoppade av skolan för att arbeta på en bensinmack, outsiders bokuppsats, och delar inte sina bröders intresse för studier och idrott. The Outsiders av S. Hinton Publicerad av: Puffin Books Genre: fiktion Boken The Outsiders är den realistiska berättelsen om detta mellan två väldigt olika grupper i en stad i USA: de stackars Greasers från östsidan och Socs, som är vad som smörjarna kalla socialen, desto rikare outsiders bokuppsats från andra sidan stan. Ponyboy Curtis är berättelsens berättare, en årig pojke som bor med sina två äldre bröder, Darry och Soda. Han är en ganska bra idrottare och student, men behandlas inte på samma sätt som de rikare eleverna på hans skola.


Ponyboy brukar ha långt hår som han smörjer tillbaka, en symbol för att vara med i outsidergänget. Den här historien handlar om en grupp barn som kallas Greasers, eftersom de bor på östra sidan av staden, som är den lägre inkomstdelen av staden. Ponyboy Curtis är huvudpersonen i den här historien, och han har två bröder, en som heter Darry och den andra som heter Sodapop. En natt är Johnny och Ponyboy ute i parken, och en grupp Socs, smeknamnet för Rich Kids, kom förbi och började misshandla dem. The Outsiders Huvudkaraktären, Ponyboy han är en greaser, en del av de lägsta klassens barn som bär sitt hår långt och fett, bär blåjeans och trasiga T-shirts.


De var de preppy barnen, de rika, de goody-two-skorna. En dag, när Ponyboy går hem från en film, blir han påhoppad och slagen av ett gäng Socs. I sista minuten, hans gäng smörjare – inklusive hans bröder Darry och Sodapop, som fostrar Ponyboy. När han inser att hans fantastiska vecka nästan är över, reser Paul till ett järnvägsspår i Pennsylvania, där han hoppar framför ett tåg och tar sitt liv. Hemsida The Outsiders Book Review Essay. The Outsiders Book Review Essay Better Essays. Öppna dokument, outsiders bokuppsats. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. The Outsiders handlar om en årig pojkes liv. Ponyboy och hans två bröder, Darrel Darry som är 20, och Sodapop, som är 16, har nyligen förlorat sina föräldrar i en bilolycka. Pony och Soda får stanna under Darrys förmynderskap så länge de alla beter sig.


Pojkarna är greasers, en klassterm som syftar på de unga männen på East Side, den fattiga sidan av staden. Smörjarnas rivaler är Socs, förkortning för Socials, som är "de rika barnen på västsidan. Nästa natt går Pony och två andra gängmedlemmar, Dallas Winston Dally och Johnny Cade, på en drive-in-film. Pojkarna hoppar på ett godståg och hittar gömstället där de ska vänta tills Dally kommer efter dem. De gömmer sig i en övergiven, lantlig kyrka och känner sig som riktiga outsiders, med sitt smorda, långa hår och generella hoody utseende. De klipper sig båda och Pony färgar sitt för en förklädnad, outsiders bokuppsats. De fördriver tiden i kyrkan med att spela kort och högläsning ur Borta med vinden.


Dally dyker upp efter en vecka och tar dem till Dairy Queen i Windrixville. Tack vare Dally tror polisen att pojkarna är på väg mot Texas. Dally ger dem också nyheten att Cherry Valance nu är en spion för smörjarna och hjälper dem mot Socs. Hon har också vittnat om att Bob var berusad natten efter sin död och att hon var säker på att mordet hade varit inne. Få tillgång till. Tillfredsställande uppsatser. Hintons ord 4 Utomstående bok essä. Läs mer. Hinton Words 3 sidor. Bra uppsatser. Analys av Ponyboy Utomstående bok essä The Adventures Of The Outsiders Words 2 sidor.


Analys av ponnypojke i utomståendes äventyr, outsiders bokuppsats. Bättre uppsatser. DETALJERAD Tom Sawyer Sammanfattning Ord 4 sidor. DETALJERAD Tom Sawyer Sammanfattning. Outsiders ord outsiders bokuppsats Sidor. De som är utanför, outsiders bokuppsats. Bokrapport om Outsiders ord 2 sidor. Bokrapport om utomstående. The Outsiders Words 2 sidor. Outsiders Bok Rapport Ord 3 Sidor. Outsiders bokrapport. Karaktärsanalys: Pauls Case Words outsiders bokuppsats Sidor 2 Citerade verk. Karaktärsanalys: Pauls fall.


Relaterade ämnen. Utomstående S. Hinton The Catcher in the Rye engelskspråkiga filmer Roman Joan Caulfield.





format för taluppsats



I början kommer Ponyboy, a Greaser, ut från ett filmhus och blir misshandlad av en grupp Socs, men räddas av Darry, Sodapop och gänget. På en öppen drive-in-teater en kväll blir Pony och hans bästa kompis Johnny vän med två Soc-tjejer, Sherri "Cherry" Valance och Marcia. Medan de går hem, kommer deras berusade pojkvänner Bob Sheldon och Randy Adderson ikapp dem, i deras Mustang. Ponyboy bor i ett farligt område. Hans stadsdel på East Side patrulleras av mobbande Socials, rika barn från västra sidan av staden. Han klagar över tandvärk. Moster Polly drar ut sin tand, och han måste fortfarande gå till skolan.


Innan skolan börjar har Tom ett kort samtal utomhus med Huckleberry Finn, sonen till stadens fylleri. De kommer överens om ett möte på kyrkogården sent på kvällen för att prova ett vårtborttagningssystem. När Tom kommer sent till lektionen blir han disciplinerad för att han umgås med Huck och är sen. Mot slutet av kapitel två träffade Johnny, Pony och Dally, en annan av killarna i Greasers, Cherry och Marcia. De var två flickvänner till några Socs som de träffade på bilturen i biosalongen. I slutet av kapitel tre gick Johnny, Ponny och flickorna hem när deras pojkvänner drog upp och började bråka med Pony och Johnny.


Bokrapport om The Outsiders karaktärsanalys: Ponyboy Curtis - Ponyboy är en fjortonårig medlem i ett gäng som heter Greasers. Hans föräldrar dog i en bilolycka, så han bor ensam med sina två äldre bröder, Darry och Soda. Han är en bra elev och idrottare, men de flesta i skolan anser honom vara en lösdrivare som hans Greaser-vänner. Sodapop Curtis - Soda är Ponys stiliga, charmiga storebror. Han hoppade av skolan för att jobba på en bensinmack och delar inte sina bröders intresse för studier och idrott.


The Outsiders av S. Hinton Publicerad av: Puffin Books Genre: fiktion Boken The Outsiders är den realistiska berättelsen om detta mellan två väldigt olika grupper i en stad i USA: de stackars Greasers från östsidan och Socs, som är vad som smörjarna ring socialen, de rikare pojkarna från andra sidan stan. Ponyboy Curtis är berättelsens berättare, en årig pojke som bor med sina två äldre bröder, Darry och Soda. Han är en ganska bra idrottare och student, men behandlas inte på samma sätt som de rikare eleverna på hans skola. Ponyboy brukar ha långt hår som han smörjer tillbaka, en symbol för att vara med i outsidergänget.


Den här historien handlar om en grupp barn som kallas Greasers, eftersom de bor på östra sidan av staden, som är den lägre inkomstdelen av staden. Ponyboy Curtis är huvudpersonen i den här historien, och han har två bröder, en som heter Darry och den andra som heter Sodapop. En natt är Johnny och Ponyboy ute i parken, och en grupp Socs, smeknamnet för Rich Kids, kom förbi och började misshandla dem. The Outsiders Huvudkaraktären, Ponyboy han är en greaser, en del av de lägsta klassens barn som bär sitt hår långt och fett, bär blåjeans och trasiga T-shirts. De var de preppy barnen, de rika, de goody-two-skorna. En dag, när Ponyboy går hem från en film, blir han påhoppad och slagen av ett gäng Socs. I sista minuten, hans gäng smörjare – inklusive hans bröder Darry och Sodapop, som fostrar Ponyboy.


När han inser att hans fantastiska vecka nästan är över, reser Paul till ett järnvägsspår i Pennsylvania, där han hoppar framför ett tåg och tar sitt liv. Hemsida The Outsiders Book Review Essay. The Outsiders Book Review Essay Better Essays. Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. The Outsiders handlar om en årig pojkes liv. Ponyboy och hans två bröder, Darrel Darry, som är 20, och Sodapop, som är 16, har nyligen förlorat sina föräldrar i en bilolycka. Pony och Soda får stanna under Darrys förmynderskap så länge de alla beter sig.


Pojkarna är greasers, en klassterm som syftar på de unga männen på East Side, den fattiga sidan av staden. Det berättas utifrån en ung pojke som heter Ponyboy Curtis. Den följer hans och hans bästa vän Johnny Cades problem. Hinton är en av de mest kända amerikanska författarna. Hon har skrivit många romaner, ingen av dem är lika känd som hennes unga vuxna roman, The Outsiders. PonyBoy berättaren är en fjortonårig […]. Smörjarna är de hjälplösa som bor i den östra delen av stan och socarna är de rika som bor i den västra delen av stan. Soccerna uppskattar att gå mot […].


Exposition är en beskrivning eller en förklaring av en idé eller teori. Huvudkaraktärerna är Ponyboy, Sodapop och Darry. Inställningen i boken är i Tulsa, Oklahoma i Den stora konflikten i boken är att det är konflikten mellan de fattiga Greasers och de rika Socs och Ponyboy kamper mogna. Ponyboy […]. Titeln på denna berättelse är intressant på grund av många saker. På ett sätt hänvisar titeln till att Greasers är berättelsens outsiders. Detta visas i form av Greasers, som kategoriseras och uppfattas vara i den lägre klassen.


Medan överklassens barn är […]. Lojala mot varandra är att finnas där för din familj eller vänner när vi behöver. Hinton skrev boken The Outsiders, för att berätta för oss att att vara lojal är att vara där för att dina vänner och familj ska ha ryggen. The Greasers är en grupp som alltid är lojala mot varandra, nej […]. Alla kallar henne Cherry på grund av hennes röda hår. Körsbär är statiskt och runt. Hon är statisk eftersom hennes attityd till Ponyboy inte förändras genom hela historien, även […]. Har du haft problem med en grupp eller annan person tidigare och vill veta hur de hanterade det? I The Outsiders var Ponyboy och Johnny två olika pojkar men var fortfarande vänner.


De visade sin broderlig kärlek när de tar hand om varandra hela tiden. När de var i kyrkan hade de bara varandra att förlita sig på. Johnny och Ponyboy visade att kärlek var att bry sig om varandra. De skulle springa genom en tegelvägg för varandra för att de älskar varandra. För det första är anledningen till att broderlig kärlek är temat för uppsatsen broderlig kärlek genom att ta hand om varandra. De brydde sig om varandra på grund av sättet när Johnny blev skadad och skulle dö. För det andra, det andra skälet till att temat är temat för den här uppsatsen är att broderlig kärlek i princip båda att inte ha föräldrar.


Hinton Den tredje anledningen till att temat är broderlig kärlek är att broderlig kärlek genom att de kan springa genom en tegelvägg för varandra. Jag ringde, och började när han rullade över och hoppade upp nästan under mina fötter. Sammanfattningsvis visade de båda broderlig kärlek eftersom de älskar varandra och hittade ett djupt band med varandra.

No comments:

Post a Comment