Friday, January 28, 2022

Uppsatsmetodik

Uppsatsmetodik



var du en aktiv deltagare eller en passiv observatör? En uppsats är en fokuserad skrift som förklarar, argumenterar, beskriver, uppsatsmetodik, eller berättar. Vårt supportteam dygnet runt kommer alltid att finnas tillgängligt för att hjälpa dig att slutföra ditt uppdrag i tid. utarbetat ett frågeformulär. Låt en språkexpert förbättra ditt skrivande. Uppsats om policysyntes Uppsatsmetodik.





Vad vi gör?



Vikten av att förklara metodiken i en forskningsartikel eller en uppsats är att den ger klarhet. Metodiken är bara mellan dig och dina källor, det är det tillvägagångssätt som används för att förbereda uppsatsen. Även om uppsatser i allmänhet är kortare och mindre utarbetade i sitt innehåll än forskningsartiklar, kräver de också en metodbeskrivning. Den här sidan utformades med syftet att förklara dig med exempel på hur du skriver din uppsatsmetodik. Exempel på uppsatsmetoder kan vara lättillgängliga på nätet. Men att försöka anpassa ett exempel på uppsatsmetod från nätet för din uppsats kan bli uppsatsmetodik om försiktighet inte iakttas. Även om ämnet för exemplet och din uppgift liknar varandra, används inte nödvändigtvis samma tillvägagångssätt då.


Därför är det viktigt att välja rätt metodik som passar ditt uppdrag. Uppsatsmetodik Att förbereda en uppsats involverar definierade metoder, det avslöjas sällan i uppsatsen, uppsatsmetodik. Men det betyder inte att du inte kan inkludera uppsatsmetodik i din uppsats. När du skrev en Frankenstein-uppsats eller en Macbeth-uppsats skulle du definitivt ha använt någon metod för att samla in, undersöka och organisera uppsatsmetodik information. Försök att reflektera över det i uppsatsen så kommer den att ge din läsare en vägledning till din uppsats. Till exempel kan en uppsats om Macbeth skrivas väldigt olika, beroende på din uppsatsfråga och din metodik, uppsatsmetodik.


Macbeth är täckt av vidskepelse, uppsatsmetodik, varför inte studera uppsatsmetodik Ämnet är mycket intressant. Men hur ska du närma dig det? Kommer du att förlita dig på några studier i din uppsats eller göra din egen forskning? Vilka källor är uppsatsmetodik ska använda? Det är känt att Shakespeare baserade sin pjäs på några andra källor. Så din uppsats kan ta upp frågan hur dessa källor användes i Macbeth. Forskningsmetodik innebär insamling och analys av material som är relevant för studien. I alla dessa fall finns det alltså fyra grundläggande sätt att hantera uppsatsmetoden:.


Vilken typ av forskningsmetod du följer kommer att avgöras mycket av typen av studie. Beroende på syftet kan din forskningsmetod ha olika former. Några av exemplen på forskningsmetoder är: experimentell, expository, action, ren och tillämpad forskning. Baserat på materialkällan för forskningen och studien kan du också ha primär forskning och sekundär forskning. Men hur vet man vilka forskningsmetoder man ska använda? Bestäm ditt syfte med forskningen först; då bestämmer själva syftet metoden. Vilken typ av forskningsmetod du följer bestäms av typen av studie.


Datainsamlingsmetoderna kan vara annorlunda, uppsatsmetodik. Du kan till exempel nämna att:. du gjorde en intervju. I det här fallet bör du ange hur många personer du har intervjuat, vad frågade du dem och vilka dessa personer var. utarbetat ett frågeformulär. Om du har ett frågeformulär måste du ange vilken typ av frågor du använde, vilka dina respondenter var och hur du distribuerade det. sökte i arkivet. Även om vi lever i informationsåldern är inte all information tillgänglig online. Så när du gör en forskningsartikel om historia kommer ett besök i ett arkiv att ge dig unikt material för analys.


beslutade att basera din uppsats på observation. Datainsamlingsmetodik inkluderar också en förklaring av ditt val av källor. Till exempel att författarna hade olika åsikter om samma fråga på grund av deras olika yrkesbakgrund. P rof uppsatser. com är en professionell tjänsteleverantör för att skriva forskningspapper. Även om exempel på uppsatsmetodik är lättillgängliga online, är kopiering från webben inte en utväg och kan skapa problem. Genom att använda P rof E ssays. com-proffs kan hjälpa dig att undvika alla krångel som är inneboende i anpassningar. com-experter kan vägleda dig i att korrelera informationen uppsatsmetodik olika källor och att förbereda en presentation som säkerligen kommer att ge dig bra betyg eller till och med utmärkelse, uppsatsmetodik.


com tillhandahåller anpassade tjänster för att skriva uppsatser för studenter i alla läroplaner. Vi anställer endast välkvalificerade yrkesmän för att förbereda innehåll för våra kunder. Allt innehåll kontrolleras noggrant för plagierat material. Vid P rof E essays. comwe aldrig återanvända uppsatsmetodik levereras till en kund. Våra professionella skribenter skriver allt innehåll från grunden, inklusive en uppsatsmetodik skriftlig metod för dig. Vi kommer att säkerställa allt detta samtidigt som vi hjälper dig med ett exempel på uppsatsmetodik. com-tjänster kommer i rätt tid och våra experter kommer att följa dina instruktioner och specifikationer till punkt och pricka. Vi erbjuder snabb handläggningstid, dvs, uppsatsmetodik.


inom 8 timmar efter att du har lagt en beställning hos oss. Vårt supportteam dygnet runt kommer alltid att finnas tillgängligt för att hjälpa dig att slutföra ditt uppdrag i tid. Vi är redo att hjälpa dig med metodik i vilken uppsats som helst, oavsett om det är brittisk anpassad essästematisk uppsats eller Harvard antagningsuppsatsskrivning, uppsatsmetodik. Dataanalysmetoder kan delas in i kvantitativa och kvalitativa. Du kan till exempel antingen genomföra ett antal intervjuer för uppsatsmetodik analys, eller ha bara ett par av dem för fallstudier. Kvantitativa metoder används när du kan lita på tillförlitlig statistik, uppsatsmetodik. Oftast används dessa i uppsatser kopplade till ekonomi, där beskrivande metod kan tillämpas.


Kvantitativa metoder används också i stor utsträckning inom samhällsvetenskap och humaniora. Innehållsanalys uppsatsmetodik en populär kvantitativ metod som används inom filologi, statsvetenskap och historia. På grund av innehållsanalys uppsatsmetodik kan räkna hur ofta vissa ämnen är sammankopplade i uppsatsmetodik av politiken och kommer fram till en intressant slutsats, uppsatsmetodik. Kvalitativa metoder används i stor utsträckning inom olika forskningsområden. Den mest populära kvalitativa metoden är fallstudie genom kontextanalys, och undersökningar är också populära. Du kan också följa någon författares metodik i din analys.


Försök till exempel att tillämpa Edward Saids synsätt på analysen av någon bok som handlar om främmande länder. Om du misslyckas med att identifiera dina metoder kan du alltid bara beskriva stegen i din forskning. Om du för anteckningar om hur du engagerade dig i forskningen kommer du att ha tillräckligt med material för att stödja ett metodsegment i din uppsats. Se till att du har data på, uppsatsmetodik. En projektmetodik ger en idé uppsatsmetodik hur projektet genomförs och en tolkning av resultatet. Det kan vara relaterat till helt nya aktiviteter, som ett projekt, för att ta fram en ny produkt uppsatsmetodik till befintliga aktiviteter som att upptäcka problem och utveckla lösningar. Följande är ett exempel på en projektmetodik för problemlösning:.


En korrekt projektmetodik är en förutsättning för ett framgångsrikt genomförande av projekt, eftersom det ger projektet erforderlig grad av konsekvens. En forskningsmetodikavdelning kommer att informera läsaren om:, uppsatsmetodik. Forskningsmetodik är huvuddelen av all forskning, så den förtjänar bra ansträngning uppsatsmetodik strävan från eleverna. Söker ett exceptionellt företag uppsatsmetodik gör lite anpassat skrivande åt dig? Leta inte längre än ProfEssays, uppsatsmetodik. Du lägger helt enkelt en beställning med de skrivinstruktioner du har fått, och innan du vet ordet av, din uppsats eller terminsuppsats, uppsatsmetodik, helt färdig och unik, kommer att fyllas i och skickas uppsatsmetodik till dig.


Hos ProfEssays. com, vi har över högutbildade, uppsatsmetodik författare som står och väntar på att hjälpa dig med alla skrivbehov du kan ha! Uppsatsmetodik förstå att eleverna har massor uppsatsmetodik deras tallrikar, det är därför vi älskar att hjälpa dem. Låt oss göra jobbet åt dig, så att du har tid att göra det du vill göra! Beställ Laddar Avhandling UK Essays Examen Uppsats Kursuppsats Forskningsuppsats Uppsats. Om oss Prover Vanliga frågor Våra priser Beställ nu Författare Kontakta oss Rekommendationer. Vi skriver:. Brainstorming: Det första steget till att skriva din uppsatsmetodik. Relaterad information. Kundernas omdömen Vår blogg Vår Nyheter Anpassad bokrapport Hjälp med fallstudier RSS-flöde.


Personliga essäer Anpassad filmrecension Berättande essäer Argumenterande essäer Juridikuppsatser MBA-uppsatser, uppsatsmetodik. Uppsatshjälp Läxhjälp Uppsatsformat Uppsatsöversikt Uppsatsämnen Uppsatsfrågor. Hur man skriver ett forskningsdokument Forskningspapper Format Forskningspapper Inledning Forskningspapper Översikt Forskningsdokument Sammanfattning Uppsatsmetodik Pappersämnen. Logga in. Anställ en författare nu! Livechatt.





den tysta amerikanska uppsatsen



Organisationen måste vara ärlig genom att belöna ärliga medarbetare. Därför är säkerhet beroende av integritet en av huvudprinciperna. Konfidentialitet är också den väsentliga principen för säkerhet. De flesta organisationer tycker att det är komplicerat att behärska konsten att vara självsäker. Detta beror på att information i en organisation delas och nås av olika personer. För säkerhets skull ser organisationen till att information klassificeras utifrån vem som ska komma åt. Organisationen bör utforma ett system där information skickas till rätt personer.


Läckage av viss information kan skada organisationens prestanda och framgång. Anställda i en organisation bör utbildas i att hålla hemlig och känslig information för organisationens säkerhet. Säkerhetspersonal bör fastställa regler som begränsar tillgången till vissa typer av information. Brist på sekretess i en organisation är ett hot. Tillgänglighet är en princip som strömlinjeformas mot extern säkerhet. Verksamheten ska ha tillgång till information som krävs. Kunderna är beroende av den information som företaget har tillgång till. Tillgång till information hjälper till att öka produktionen i en organisation. Tillgänglighet bör bibehållas på specifik nivå eftersom för mycket av det kan vara ett hot.


Det finns många komponenter av säkerhet i en organisation. Extern byggnadssäkerhet är en av många skyddsmekanismer i en organisation. Dessa beror på att risker och hot kommer i olika former. Hoten och sårbarheterna skapar en viss risknivå. Principerna för extern byggnadssäkerhet bör utvärderas regelbundet för att garantera säkerheten. Bedömning är avgörande eftersom den identifierar, definierar och klassificerar sårbarheterna i en organisation. Att bedöma var och en av principerna gör det möjligt för säkerhetsexperter att identifiera svagheter och styrkor i säkerhetsåtgärder Vellani. Principerna gör det möjligt för organisationen att identifiera och åtgärda svagheten.


Säkerhetsåtgärder bör styras av bedömningen av nyckelprinciperna. De centrala principerna för extern byggnadssäkerhet bör ständigt utvärderas. Bedömningstekniker tillämpas på varje princip och analyserade resultat. Nyckelprinciperna bör uppfylla säkerhetsmålen för en organisation. Riskbedömning kan användas för att säkerställa att hot och sårbarheter identifieras och elimineras. I en kritisk analys leder de externa byggnadssårbarheterna till interna risker i en organisation. Detta innebär att om externa sårbarheter inte elimineras kan organisationen misslyckas. Rik assessment skapar en plattform där en organisation kan identifiera riskerna och implementera möjliga lösningar på hoten. En säkerhetsbedömning är väsentlig i den meningen att den identifierade variationer, hot och tillgångar i en organisation.


Svag extern säkerhet utsätter organisationen för fler hot. Extern byggnadssäkerhet som organisationen kan använda inkluderar säkerhet inträden i en organisationsbyggnad. Reducering av risker och variationer uppnås efter en fördjupad bedömning av organisationens premisser. Organisationen fokuserar också på att använda personal och andra system för att komma in och ut ur organisationens lokaler. Dessa förhindrar anklagelser i organisationen. Installation av säkerhetsåtgärder bör vara i linje med organisationens nyckelprinciper. Hot och attacker i en organisation är oundvikliga. De viktiga faktorerna är installation av säkerhetsåtgärder, bedömning av sårbarheter och hot, samt begränsning av riskerna innan det inträffar.


Intressenter i en organisation bör förstå att risker är hinder för framgång. Personalen i organisationen kan vara ett hot och säkerhetsåtgärder. De anställda som styrs av nyckelprinciperna har bättre förutsättningar att garantera organisationens säkerhet. Utbildning av anställda och bedömning av deras nivå av ärlighet och självförtroende är avgörande. En organisation bör också vara redo för förändringar och anta nya säkerhetsåtgärder. Hot är dynamiska, vilket försätter organisationen i en riskposition. Informationssäkerheten måste tas till en ny nivå. Experter måste vara involverade för att tillhandahålla rådgivning och garantiservice.


Detta stöd informerade beslutsfattande inom risk och säkerhet. Säkerhetsbedömning hjälper till att utforma säkerhet i en organisations praxis och verksamhet. Extern byggnadssäkerhet är avgörande i alla organisationer. Den eviga byggnadssäkerheten drivs av olika principer, som inkluderar konfidentialitet, tillgänglighet, integritet och konsekvens. Ansvariga intressenter bör se till att medarbetaren följer dessa principer. Sårbarheter och hot i en organisation bör bedömas för att förebygga risker. Risker och hot finns i flera former; Därför bör organisationer ha en annan säkerhetsnivå. Extern byggnadssäkerhet är en av säkerhetsnivåerna.


Risk- och säkerhetsbedömning är väsentlig i den meningen att den identifierade variationerna, hoten och tillgångarna i en organisation. Menoni, S. Inre risk: En strategi för hållbar riskreducering. Milan: Springer. Rainer, R. Introduktion till informationssystem. Hoboken, N. J: Wiley. Vellani, K. Strategisk säkerhetshantering: En riskbedömningsguide för beslutsfattare. Burlington, MA: Butterworth-Heinemann. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den kan du göra anspråk på den så tar vi bort den. Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare.


Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. Referens Menoni, S. Kandidatexamen. Kritisk analys.


Tidsplanering. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Åtkomst 7 januari Bra exempel på uppsats om metod för riskbedömning. Januari Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, jan Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 05 jan, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Detta är inte en vanlig procedur för de flesta studentforskningsuppgifter på grundnivå. Men om din professor säger att du behöver godkännande måste du inkludera ett uttalande i ditt metodavsnitt att du fått officiellt godkännande och adekvat informerat samtycke från kontoret och att det fanns en tydlig bedömning och minimering av risker för deltagarna och för universitetet.


Detta uttalande informerar läsaren om att din studie genomfördes på ett etiskt och ansvarsfullt sätt. I vissa fall finns godkännandemeddelandet med som en bilaga till ditt papper. Problem att undvika. Irrelevant detalj Metodavsnittet i din uppsats bör vara grundlig men koncis. Ge inte någon bakgrundsinformation som inte direkt hjälper läsaren att förstå varför en viss metod valdes, hur data samlades in eller erhölls och hur data analyserades i relation till forskningsproblemet [obs: analyserad, inte tolkad! Spara hur du tolkade resultaten för diskussionsdelen]. Med detta i åtanke kommer sidlängden på ditt metodavsnitt i allmänhet att vara mindre än något annat avsnitt i din uppsats förutom slutsatsen.


Onödig förklaring av grundläggande procedurer Kom ihåg att du inte skriver en guide om en viss metod. Du bör göra antagandet att läsarna har en grundläggande förståelse för hur man undersöker forskningsproblemet på egen hand och att du därför inte behöver gå in i detalj på specifika metodologiska procedurer. Fokus bör ligga på hur du tillämpade en metod, inte på mekaniken i att göra en metod. Ett undantag från denna regel är om du väljer ett okonventionellt metodiskt tillvägagångssätt; om så är fallet, se till att förklara varför detta tillvägagångssätt valdes och hur det förbättrar den övergripande upptäcktsprocessen. Problemblindhet Det är nästan givet att du kommer att stöta på problem när du samlar in eller genererar dina data, eller att det kommer att finnas luckor i befintliga data eller arkivmaterial.


Ignorera inte dessa problem eller låtsas att de inte uppstod. Ofta kan det vara en intressant del av metodiken att dokumentera hur du övervann hinder. Det visar för läsaren att du kan ge en övertygande motivering för de beslut du tog för att minimera effekten av eventuella problem som uppstod. Litteraturgranskning Precis som litteraturgranskningsdelen av din uppsats ger en översikt över källor du har undersökt när du undersökte ett visst ämne, bör metodavsnittet citera alla källor som informerade ditt val och tillämpning av en viss metod [i. En beskrivning av en forskningsstudies metod ska inte förväxlas med en beskrivning av informationskällorna.


En sådan källlista är användbar i och för sig, särskilt om den åtföljs av en förklaring om valet och användningen av källorna. Beskrivningen av projektets metodik kompletterar en lista över källor genom att den anger organisationen och tolkningen av information som härrör från dessa källor. Azevedo, L. et al. Rotterdam: Sense Publishers, s. The Education Dissertation A Guide for Practitioner Scholars. Thousand Oaks, CA: Corwin, ; Carter, Susan. Strukturera din forskningsuppsats. New York: Palgrave Macmillan, ; Kallet, Richard H. Metodsektionen. Skrivcentrum. University of Wisconsin, Madison; Rudestam, Kjell Erik och Rae R. Thousand Oaks, Sage Publications, , pp. Institutet för offentliga och internationella frågor, University of Utah; Att skriva den experimentella rapporten: Metoder, resultat och diskussion.


Skrivlabbet och UGLAN. Purdue University; Metoder och material. Strukturen, formatet, innehållet och stilen i ett vetenskapligt dokument i tidskriftsstil. Institutionen för biologi. Bates College. Statistiska konstruktioner och tester? Var inte rädd för dem! Undvik inte att använda ett kvantitativt tillvägagångssätt för att analysera ditt forskningsproblem bara för att du är rädd för idén att tillämpa statistiska konstruktioner och tester. Ett kvalitativt tillvägagångssätt, som att genomföra intervjuer eller innehållsanalys av arkivtexter, kan ge spännande nya insikter om ett forskningsproblem, men det bör inte göras bara för att du har ett förakt för att köra en enkel regression.


En väl utformad kvantitativ forskningsstudie kan ofta utföras på mycket tydliga och direkta sätt, medan en liknande studie av kvalitativ karaktär vanligtvis kräver avsevärd tid för att analysera stora mängder data och en enorm börda att skapa nya vägar för analys där tidigare ingen väg kopplat till ditt forskningsproblem hade funnits. För att hitta data och statistik, GÅ HÄR. Att känna till förhållandet mellan teorier och metoder. Det kan finnas flera betydelser förknippade med termen "teorier" och termen "metoder" inom samhällsvetenskaplig forskning. Ett användbart sätt att avgränsa dem är att förstå "teorier" som representerar olika sätt att karakterisera den sociala världen när du undersöker den och "metoder" som representerar olika sätt att generera och analysera data om den sociala världen.


Inramad på detta sätt involverar all empirisk samhällsvetenskaplig forskning teorier och metoder, vare sig de uttryckligen anges eller inte. Men även om teorier och metoder ofta är relaterade är det viktigt att du som forskare medvetet separerar dem för att undvika att dina teorier spelar en oproportionerlig roll i att forma vilka resultat dina valda metoder ger. Introspektivt engagera dig i en pågående dialektik mellan tillämpningen av teorier och metoder för att hjälpa dig att använda resultaten från dina metoder för att förhöra och utveckla nya teorier, eller sätt att begreppsmässigt utforma forskningsproblemet. Det är så stipendium växer och förgrenar sig till ett nytt intellektuellt territorium. Reynolds, R. Sätt att veta. Alternativ mikroekonomi. Del 1, kapitel 3. Boise State University; Förhållandet teori-metod.


S-Cool Revision. Storbritannien. Metoder och metodik. Blanda inte ihop termerna "metoder" och "metodologi. Metodbeskrivningar inkluderar vanligtvis att definiera och ange varför du har valt specifika tekniker för att undersöka ett forskningsproblem, följt av en översikt över de procedurer du använde för att systematiskt välja, samla in och bearbeta data [kom ihåg att alltid spara tolkningen av data för diskussionsdel i ditt papper]. Metodiken hänvisar till en diskussion om det bakomliggande resonemanget till varför just metoder användes. I denna diskussion ingår att beskriva de teoretiska begrepp som ligger till grund för valet av metoder som ska tillämpas, att placera valet av metoder inom den mer allmänna karaktären av akademiskt arbete och att se över dess relevans för att undersöka forskningsproblemet.


Metodavsnittet innehåller också en grundlig genomgång av de metoder som andra forskare har använt för att studera ämnet. Bryman, Alan. Kinesiska institutionen, University of Leiden, Nederländerna. Forskningsguider för USC Libraries som organiserar din samhällsvetenskapliga forskningsuppsats 6. Metodiken. Sök i den här guiden Sök. Organizing Your Social Sciences Research Paper Erbjuder detaljerad vägledning om hur man utvecklar, organiserar och skriver en forskningsuppsats på högskolenivå inom samhälls- och beteendevetenskap. Syfte med guide Typer av forskningsdesigner Designbrister för att undvika oberoende och beroende variabler Ordlista över forskningsvillkor 1.


Att välja ett forskningsproblem Läsforskning Effektivt begränsa en ämnesidé Bredda en ämnesidé Förlänga aktualiteten för en ämnesidé 2. Förbereda sig för att skriva Akademisk skrivstil Välja en titel Göra en disposition Stycke Utveckling Forskningsprocess Videoserie 3. Sammanfattning av sammanfattning 4. Inledningen C. Litteraturgenomgången Citeringsspårning Innehållsvarningstjänster Utvärdera källor Primära källor Sekundära källor Tiertiära källor Vad är vetenskapligt vs. Metodiken Kvalitativa metoder Kvantitativa metoder Insiderskap 7. Resultaten med icke-textuella element 8. Studiens diskussionsbegränsningar 9. Slutsatser Bilagor Korrekturläsa din uppsats Vanliga grammatikmisstag Att skriva kortfattat citera källor Undvika plagiat Fotnoter eller slutnoter?


Ytterligare läsningar Kommenterad bibliografi Ge en muntlig presentation Grupppresentationer Hantera nervositet med hjälp av visuella hjälpmedel Bedöma någon annans papper Hur man hanterar gruppprojekt Typer av strukturerade gruppaktiviteter Gruppprojekt Överlevnadsförmåga Skriva en bokrecension Flera bokrecension Uppsats Recension av samlade verk Skriva fallstudie Skriva en fältrapport om informerat samtycke Skriva fältanteckningar Skriva ett policymemo Skriva ett forskningsförslag Erkännanden Bibliografi.

No comments:

Post a Comment