Tuesday, December 28, 2021

Uppsats om universell hälsovård

Uppsats om universell hälsovård



Programutvärdering Förekomsten av fetma och övervikt bland kvinnor ökar ständigt för varje år i livet. Den andra frågan uppsats om universell hälsovård författaren att identifiera minst fem olika typer av vanliga tekniker för utvärdering av sjukvårdsprogram. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. 20 maj, "Är hälso- och sjukvård verkligen en rättighet? Registrera dig för ett konto.





Referenser



Papperstyper, uppsats om universell hälsovård. Du är fri att använda den som inspiration eller källa för ditt eget arbete, uppsats om universell hälsovård. Universell hälsovård är det särskilda täckningssystem som säkerställer att alla invånare i landet har tillgång till medicinska faciliteter och assistans. Universell hälsovård finansieras genom en mängd olika program världen över. Alla utvecklade stater, accepterar för USA, har ett universellt hälsovårdssystem, uppsats om universell hälsovård. Men frågan kvarstår fortfarande: är uppsats om universell hälsovård universell uppsats om universell hälsovård ta hand om en lösning på alla problem i sfären? Bör sådana program antydas överallt annars i världen?


Jag antar att nej. Med alla dess fördelar och positiva sidor har universell hälsovård ett antal allvarliga nackdelar och motargument som inte bör ignoreras. Det är svårt att uppskatta kostnaderna för att införa den universella hälsovården i USA, men summan kommer uppenbarligen att bli enorm. Det kanske helt enkelt inte finns tillräckligt med pengar för att ge hela befolkningen gratis medicinsk hjälp. Sådana medel är uppenbarligen inte tillgängliga för den amerikanska regeringen under de närmaste åren. För det andra är det ganska uppenbart att gratis sjukvård inte är en konstitutionell rättighet. Effektiv hälsovård är snarare ett privilegium som måste betalas för, än en statligt säkerställd rättighet för alla medborgare. Det finns redan ett antal ansvarsområden som utförs av den federala regeringen. Skattesystemet finansierar redan ett stort antal initiativ som kräver mer utgifter för socialt skydd och förmåner, nationell säkerhet, etc.


Då är det ganska tydligt att väntetiden kommer att öka dramatiskt, vilket kan leda till allvarliga problem. När väl sjukvården blir gratis för alla kommer köerna på sjukhusen att fördubblas eller till och med tredubblas. Så småningom kan väntetiden för de som faktiskt behöver hjälp öka. Varje läkarbesök är relativt dyrt, vilket får folk att tänka två gånger innan de faktiskt går till sjukhuset med de mest obetydliga skälen. Dessutom är det ganska troligt uppsats om universell hälsovård överreglering kan uppstå. Om regeringen spenderade pengar på sjukvården skulle den vilja ha mycket mer kontroll över vart pengarna tar vägen.


Redan nu tar det timmar att bearbeta alla nödvändiga formulär och blanketter. Ska läkarna bli regeringstjänstemän kommer problemet uppenbarligen att förvärras eftersom den flexibla försäkringen — betald hälsovårdssystem kommer att förvandlas till en massiv byråkratisk statlig institution. Det femte argumentet säger att allmän hälsovård sannolikt kommer att vara mycket mindre effektiv än det system som redan används i USA. Om det inte finns någon direkt konsument för varan eller tjänsten, sjunker dess kvalitet vanligtvis avsevärt. Om sjukvården finansieras av staten får sjukvårdspersonal samma ersättning oavsett kvaliteten på arbetet. Materiell stimulans är en av de mest kraftfulla och universell hälsovård saknar det faktiskt.


Så länge tjänsten inte betalas direkt kan konsumenten känna sig försummad. När det gäller det medicinska systemet innebär det att medicinsk personal sannolikt kommer att bli mycket mindre seriös med sitt jobb. Ett antal ekonomer hävdar att allvarliga disproportioner i inkomstfördelningen kan uppstå. Vissa av sjukvården är extremt dyra att utföra. Alla som får liknande hälsoskydd är helt enkelt inte rättvisa. Vissa människor arbetar hårt och betalar skatt som så småningom täcker sjukvården. Andra förblir dock sysslolösa eller arbetslösa, uppsats om universell hälsovård, genererar inga inkomster för staten, uppsats om universell hälsovård. Dessa människor kommer så småningom att bli sjuka och få adekvat sjukvård, vilket gör att resten får betala för det.


Sjukförsäkringssektorn är en extremt viktig del av hela USA:s finansiella system. Försäkringsbolagen har en betydande andel i investeringsstrukturen. Införandet av den universella hälsovården kommer praktiskt taget att eliminera denna sektor av ekonomin. Att vägra från det allmänna försäkringsskyddet skulle innebära att man vägrar från miljarder dollar i både vinster och potentiella investeringar. Detta skulle uppenbarligen skada den finansiella sektorn i landet, som redan är skadad av den globala finanskrisen. Och slutligen kommer skattetrycket med stor sannolikhet att öka dramatiskt. Införandet av den universella hälsovården skulle innebära att spendera minst biljoner amerikanska dollar. USA:s skuld är redan den största i världen och den största i historien.


För att finansiera dessa utgifter skulle vissa skatter behöva höjas, vilket sannolikt kommer att minska den totala ekonomiska effektiviteten, uppsats om universell hälsovård. Alla skäl och garantier som anges ovan är ganska uppenbara för en utbildad person. Enkla ekonomiska modeller och lagar bevisar att universell hälsovård inte nödvändigtvis är ett botemedel. Monopolmakt är nästan alltid negativ, och statlig kontroll över ekonomin är sällan effektiv. com webbplats. Publicerad 18 mars, uppsats om universell hälsovård, Lee, C. Pibel, D. Spädbarnsdödlighet i Europa, exempel på forskningsrapport. Behöver en professionellt skriven anpassad uppsats?


Just nu kan du få en professionellt skriven uppsats i vilken disciplin som helst med en. Vi skickar nu en länk till dig för att ladda ner din e-bok, kontrollera din e-post. Tack! Du kan få aviseringarna nu. Det är ett nöje att hålla kontakten! Visa allt. Papperstyper Filmrecension Uppsats Antagning Uppsats Kommenterad Bibliografi Ansökan Uppsats Artikel Kritik Artikel Recension Artikel Skriva Bedömning Bokrecension Affärsplan Affärsförslag Capstone Project Fallstudie Kursuppgifter Följebrev Kreativ uppsats Avhandling Avhandling - Abstrakt avhandling - Slutsats Avhandling - Diskussion Avhandling - Hypotes Avhandling - Avhandling - Litteraturavhandling - Metodavhandling - Resultat GCSE-kurser Bidragsförslag Intervju Labrapport Marknadsplan Flera Uppsats om universell hälsovård Frågesport Frågesport Personligt uttalande Dikt Power Point-presentation Power Point-presentation med talaranteckningar Frågeformulär Reaktionspapper Forskningsuppsats Forskningsförslag Tal SWOT-analys Terminuppsats Examensarbete Uppsats Online Frågesport CV Disposition Litteratur Recension Filmanalys Statistikproblem Matematik Problem Artikel.


Få en gratis e-bok! Universal Health Care, uppsatsexempel. Sidor: 4 Ord: Uppsats. Denna uppsats skrevs av en av våra professionella skribenter. Behöver en anpassad Uppsats om universell hälsovård skrivet för dig? Uppsats om universell hälsovård EN FÖRFATTARE! Det första argumentet är relativt enkelt: allmän hälsovård är extremt dyr. html Pibel, uppsats om universell hälsovård, D. Fast med din uppsats? Kontakta en av våra experter för omedelbar hjälp! Messenger livechatt. Taggar: Healthcare MLA Grundutbildning. Fotboll i mitt liv, uppsatsexempeluppsats. Spädbarnsdödlighet i Europa, exempel på forskningsrapport Forskningsdokument, uppsats om universell hälsovård.


Få hjälp med att skriva uppsatser direkt! Det är en gratis och förpliktande förfrågan! Din email. Beskriv och ge exempel på forskningsfrågor där extern validitet är en primär fråga. Beskriv och ge [ Sidor: 5 Ord: Uppsats. Se hela provet. Detta innebär att uppsats om universell hälsovård gör [ Sidor: 2 Ord: Uppsats. Typer av makt, essäexempel Videorna lärde mig att det inte bara finns en typ av makt utan fem typer av makt som är referensmakt, belöningsmakt, legitim [ Criminal Justice: Juveniles, Essäexempel Ungdomar behandlas annorlunda jämfört med vuxna brottslingar.


Detta beror på att de flesta ungdomar engagerar sig i små fall och inte är helt mogna när det gäller [ Sidor: 3 Ord: Uppsats. Management Vecka 1 Uppgift 3, Uppsatsexempel Vi skulle vilja äga ett Bed and Breakfast i bergslandet utanför Austin, med utsikt över den vackra Austinsjön. Det skulle vara en [ Samples, Power Analysis, and Design Sensitivity Samples, Power Analysis, and Design Sensitivity, Essäexempel Jämför och kontrastera intern och extern validitet. Visa alla. Hur man skriver den bästa uppsatsen någonsin!





olika typer av uppsatser



Detta leder till en minskning av den övergripande kvaliteten på vården och det kommer inte att bromsa prisökningarna, eftersom regeringen försöker begränsa tillgången till dessa tjänster. Sedan, när programmet blir trasigt som: vad som händer med att socialförsäkringen tar bort eller reformerar byråkratin är nästan omöjligt. Messerili, Ett andra argument som många kritiker framför om universell hälsovård är: det kommer att kväva innovation. Närhelst regeringen kör någon form av program kommer de att lägga ett stort antal restriktioner och regler för branschen. När detta äger rum, får du några av de bästa och smartaste hjärnorna att söka karriärer inom andra områden, eftersom restriktionerna från regeringen är för besvärliga. Ett bra exempel på detta skulle vara:... Bibliografi Trender i hälsovårdskostnader och utgifter.


pdf Andersen, R. Ändra U. Sjukvårdssystem. Washington D. C: National Academy Press. Gratzer, D. Bättre medicin. Toronto, på: ECW Press. universell tillgång till hälsovård i U. befolkningen Etiska frågor inom global hälsa: orld Healthcare Organisation a Fundamental Universal Health Care Enabling U. Befolkning som får tillgång till hälso- och sjukvård Syftet med denna studie är att undersöka etiska frågor inom global hälso- och sjukvård och specifikt världens hälso- och sjukvårdsorganisation som en grundläggande för universell hälso- och sjukvård som gör det möjligt för U.


befolkningen för att få tillgång till sjukvård. Rättens arbete berättar att USA, i en jämförelse av flera hälsoindikatorer "rankar på eller nästan sista plats bland industrialiserade länder i världen. höger, , parafraserad hile USA ståtar med det bästa i världens val av... Verk som citeras Tanner, M. Bulletinen. Cato-institutet. Menzel, , sid. USA och andra nationer har under de senaste tjugo åren påbörjat en genomgripande förändring av hälso- och sjukvården när det gäller det sätt på vilket hälsoinformation matas in, lagras och nås. Datoranvändningen inom den medicinska industrin har ökat kraftigt under de senaste trettio åren, kulmen på detta är helt nätverksansluten elektronisk journalföring.


Hillestad, et al. WHO bedömer Frankrike som att ha den bästa sjukvården "World Health", Pengar till subventioner kommer från obligatoriska inkomstbidrag som 5. Ett argument som ofta dyker upp är att folk säger att de inte vill att regeringen bestämmer vilka medicinska ingrepp de kan ha. Beslut om vilka förfaranden som omfattas av en viss hälsoplan fattas dock av sjukvårdsförsäkringsbolagen, som är vinstdrivande "Insurance Verification", n. Många människor nekas behandling oavsett sjukdom. Som redan nämnts har några av de andra nationerna med universell sjukvård kompletterande planer utöver regeringsplanerna som ger patienten större valmöjligheter.


Det är många…. Referenser: Carrasquillo, O. En omvärdering av privata arbetsgivares roll i att tillhandahålla sjukförsäkring. NEJM, 1, rankas sist bland 7 länder när det gäller hälsosystemets prestanda. php Reid, T. Frontline: Sjuk runt om i världen [TV-sändning]. New York: Central Broadcasting Service. Hälsovård tidigare, nuvarande och framtida Hälsan i varje nation borde vara en högsta prioritet för ledare och valda politiska representanter, men i USA tog det flera århundraden för nationen att börja komma överens med att tillhandahålla hälsovård till sina medborgare. Detta dokument täcker det gradvisa genomförandet av hälso- och sjukvårdstjänster och läkarutbildningsanläggningar i USA.


Tes: Det är en skandal av massiva proportioner att ett välfungerande, medborgarvänligt universellt hälsovårdssystem inte kan inrättas i Amerika, världens mest demokratiska supermakt. Tills det splittrande och giftiga politiska klimatet kan reformeras, finns det ingen chans till större reformer - eller för allmän hälsovård - i dessa USA. Tidigare hälsovårdstjänster -- Tidig amerikansk hälsovård i kolonial... Verk som citeras Daly, John. Professionell omvårdnad: koncept, frågor och utmaningar. New York: Springer Publishing Company.


Gorsky, Martin. God hälsa för Amerika? History Today, 60 2 , McCarthy, Robert L. Introduktion till hälso- och sjukvård. Men de motsäger sig själva genom att stödja ens rätt att begå läkarassisterat självmord, eftersom detta praktiskt taget skulle innebära att den individ som inte längre är villig att leva inte ges hälsovård som är avsedd att förhindra honom eller henne från att dö Epstein, , p. Bland dem som motsätter sig att sjukvården blir allt bättre finns de som är i tjugoårsåldern och är skyldiga att arbeta hårt för att betala för sin egen sjukförsäkring och för den underprivilegierade Bonner, Samtida hälsovård tillhandahålls i grunden av grupper som tvingas betala skatt för att andra ska kunna dra nytta av processen.


Det faktum att hälso- och sjukvård är ett privilegium och inte en rättighet har gjorts uppenbart ända sedan grundandet av Department of Health, Education and Elfare. Namnet innehöll termen välfärd med avsikten att belysa hur... Citerade verk: Bloche, M. Mortal Peril: Vår oförytterliga rätt till hälsovård? Cambridge, MA: Perseus Books, Heirich, M. Rethinking Health Care: Innovation and Change in America Boulder, CO: Westview Press, Sanders, B. Kirurger i Kanada rapporterar att, för hjärtpatienter, risken att dö på väntelistan nu överstiger risken för att dö på operationsbordet. Akutmottagningarna där är så överfulla att patienter som väntar på behandling ofta kantar korridorerna.


Det är inte bara en lång väntan på vård, utan vård nekas ofta patienter med dålig prognos. I Ritain nekas njurdialys i allmänhet patienter över minst 1 år, ritoner dör varje år på grund av bristande dialys. Länder med nationella hälso- och sjukvårdssystem ligger också långt efter USA. I tillgången på modern medicinsk teknik. I Kanada är högteknologisk medicin praktiskt taget otillgänglig. Förutom att vara partisk mot ny medicinsk teknik, diskriminerar nationella hälso- och sjukvårdssystem i allmänhet icke-traditionella läkare, såsom naturläkare och kiropraktorer. Det är sant att Kanada bara spenderar cirka nio procent av sin BNP på hälsovård,... Bibliografi Finansiering National Health Insurance. html Åtkomst 9 feb. Hälso- och sjukvårdspolicyfrågor.


htm Åtkomst 9 feb. Healthcare Legislative Bill Den utökade och förbättrade Medicare for all Acts Den utökade och förbättrade Medicare for All Act introducerades för representanthuset i och syftar till att lobba för implementeringen av ett gemensamt enbetalande hälsovårdssystem i hela USA i USA. Om lagförslaget antas skulle det krävas att alla sjukvårdskostnader betalas automatiskt av staten istället för privata försäkringar för detsamma. Flytten kommer avsevärt att förändra de privata försäkringsbolagens roll som enbart att erbjuda kompletterande täckning, särskilt när den typ av medicinsk vård som eftersträvas inte är så viktig McCormick, med den utökade och förbättrade Medicare for All Bill kommer landets nationella system att betalas för genom skatter och de pengar som kommer att ersätta de vanliga försäkringspremierna.


Förespråkare av lagförslaget hävdar att genom att eliminera behovet av privata försäkringsbolag i den nationella... Institute of Medicine of the National Academies of Science, , Insuring America's Health: Principles and Recommendations The American Journal of Medical Practices, The Impact of single-payer Medicare Program, New York. Utgifter, Denna barmhärtiga handling är vidtagen på grund av ett enkelt faktum; dessa äldre anses för gamla för att arbeta. Amerikaner yngre än 65 har en förväntning på att de ska få läkarvård på Det tredje numret av universell hälsovård är principen om hårt arbete och att tjäna pengar. I Amerika ses hälsovård för unga som ett privilegium, inte en rättighet. Det finns några som inte håller med om detta, men Amerika i stort är skeptiskt till alla former av välfärd och statligt kontrollerat stöd.


Problemet för många är en filosofisk utmaning mot föreställningen att fattiga arbetslösa arbetare förtjänar sjukvård som betalas av sina hårt arbetande grannar. orks Cited Centers for medicine and medicaid services. Works Cited Centers for medicine and medicaid services. Sjukvårdsplanens översikt Författaren till denna rapport ska svara på tre allmänna frågor som rör utvärdering av vårdprogram. Den första frågan ber författaren till denna rapport att undersöka det övergripande syftet med utvärdering av hälsovårdsprogram. Den andra frågan ber författaren att identifiera minst fem olika typer av vanliga tekniker för utvärdering av vårdprogram.


Slutligen kommer en av dessa metoder att väljas ut och det kommer att göras en mer detaljerad borrning av den enskilda typen. Även om syftet och arbetsmetoden är ganska lika med alla programutvärderingstyper, finns det några subtila till stora skillnader från typ till typ. Syftet med utvärdering av hälso- och sjukvårdsprogram är i grunden att analysera och förbättra verksamheten och prestandan för ett vårdprogram baserat på en systematisk och fullständig genomgång av vad som går rätt, vad som går fel och vad som behöver förändras. Referenser Fink, A. Nationellt centrum för bioteknikinformation.


Programutvärdering Universell hälsovård är den enda räddningsformeln för denna nation, som är dömd i en hälsovårdskris av aldrig tidigare skådad proportioner. Det finns ett akut behov av att omvandla hälso- och sjukvården från dess nuvarande tillstånd av kommersialism till den humanitära strategin som garanterar "hälsovård för alla" oberoende av deras sociala eller ekonomiska omständigheter. Ett delat och kollektivt ansvar för hälsovårdsledning är den enda hållbara formeln för Amerika. Det är hög tid att vi lär oss av Kanada, Storbritannien och andra europeiska nationer och omstrukturerar det nuvarande trasiga tillståndet för vår sjukvård.


Den framgångsrika bortgången av USNHC-akten H. Kommer den mäktiga försäkringsbranschen att hålla fast igen och motstå detta uppvaknande och lämna alla medborgare dömda? Detta är en viktig fråga för alla medborgare i vårt land. ibliografi 1 Science Daily, 'American Values ​​lamed for U. Bibliografi 1 Science Daily, 'American Values ​​Blamed for U. htm 2 Laura K. Altom, BS, MSIII och Larry R. Churchill, PhD, Ann Geddes Stahlman 'Pay, Pride, and Public Purpose: Why America's Doctors Should Support. Som ett resultat av detta förblir miljontals amerikaner oförmögna att bära den tunga ekonomiska avgiften av medicinska utgifter. Faktum är att problemet med bristande försäkring för många är relaterat till problemet med kostnaden för sjukvård.


Så bekräftar artikeln av Consumer Reports CR, som konstaterar att "sjukförsäkringspremier har vuxit snabbare än inflationen eller arbetarnas inkomster under det senaste decenniet, parallellt med den lika snabba ökningen av de totala hälsokostnaderna. Dessutom är dessa användare mest sårbara för de långsiktiga ekonomiska skador som orsakas av oväntade sjukvårdskostnader. Citerade verk: Bureau of Labor Education BLE. U. Hälsovårdssystem: Bäst i världen, eller bara det dyraste? University of Maine. Barnklänning, M. Fattigdomen är på uppgång, men Metric är inaktuell.


Washington Independent. Cockerham, W. Medicinsk sociologi och sociologisk teori. Backwell Companion till medicinsk sociologi. Konsumentrapporter CR. Höga sjukvårdskostnader. Konsumentrapporter hälsa. I tillkännagavs en tioårsplan för att stärka hälso- och sjukvården, främst avsedd att förbättra tillgången till medicinska tjänster, minska väntetiderna och uppdatera medicinsk utrustning och säkerställa korrekt rapportering och förbättra folkhälsofrämjande och förebyggande program. Kort därefter bekräftade den kanadensiska högsta domstolen landets hälso- och sjukvårdsfilosofi och det omedelbara behovet av att genomföra ytterligare förbättringar som den ambitiösa planen förutsåg för att slå ner en lag i Quebec som hade förbjudit privat sjukförsäkring för täckta tjänster: Bevisen i detta fall visar att förseningar inom det offentliga hälso- och sjukvårdssystemet är utbredda och att patienter i vissa allvarliga fall dör till följd av väntelistor till offentlig sjukvård. Sammanfattningsvis är förbudet mot att skaffa privat sjukförsäkring inte konstitutionellt där det offentliga systemet inte tillhandahåller rimliga tjänster.


Referenser Canadian Medical Association Journal. html Kraus, C. Health Care Finance Greenwald deltar i en diskussion som jämför USA. hälso- och sjukvårdssystem till, ja, andra hälso- och sjukvårdssystem. Ett intressant metodfel är att Greenwald körsbärsplockar sina exempel. I ett stycke jämför han U. med Kanada, i andra Storbritannien och i ett annat Spanien. Problemet, metodologiskt, är att han kan välja data från vilket land som helst som passar hans argument bäst. Vad detta betyder, i termer av tolkning, är att Greenwalds resultat måste tas med en nypa salt. Som ett exempel noterar Greenwald högre väntetider i tre länder för akut kranskärlsbypass. Ingen gillar höga väntetider, men Greenwalds U. siffran tar inte hänsyn till den oförsäkrade, vars väntetid är oändlig.


hej bara dö. han problem många har med U. systemet är inte att prestandan är dålig; det är att prestanda bara är bra när du har råd. hans nedskärningar till... Detta skär till kärnan i skillnaden mellan U. Och andra industriländer. Avvägningen mellan vårdkvalitet och universell vård finns i alla länder. Avvägningen som andra länder har gjort är att de har valt universell vård, även när det finns tillfällen då servicestandarden är lägre. I U. Det finns anledningar till detta, och de är mer sociala än medicinska.


Medan vissa har hävdat att lobbyister är problemet, håller jag inte med om den bedömningen, eftersom de flesta andra nationer antog universell hälsovård långt innan lobbyister tog över U. Bristen på universell hälsovård i USA. Erosionen av tillverkningsbasen har i sin tur urholkat den sortens jobb där arbetarklassens amerikaner kan få sjukförsäkring; ersätta sådana jobb med deltidshandel och antalet försäkrade kommer att minska. Det finns en viss brist på oro för dessa gruppers välbefinnande som har resulterat i en bristande vilja att tillhandahålla försäkring för dem.


Det är typ elefanten i rummet - medan Kanada och Europa utvecklade universell hälsovård, hade många delar av USA problem med att linda huvudet kring desegregation i skolor. Vi bör inte vara så naiva att tro att denna mentalitet inte spelar någon roll i allmänhetens motstånd mot allmän hälsovård. Sjukvårdskostnaderna var också hanterbara och för de flesta har systemet fungerat hyfsat bra. Detta betyder att det inte fanns någon drivkraft för förändring - först nyligen med explosionen av sjukvårdskostnader har det funnits oro över att betala för sjukförsäkring även från medelklassen. Kostnader Det finns ett antal anledningar till att sjukvårdskostnaderna är lägre i andra länder. Greenwald noterar att amerikanska sjukvårdsinrättningar är mer benägna att investera i den modernaste utrustningen.


Jag önskar att han inte valde sina stödjande bevis "seniorer i Miami under de sista sex månaderna av sina liv får den bästa vården var som helst i världen" eftersom detta är en ganska påvisbar verklighet. I den övre änden, U. sjukvården är vanligtvis bättre än i andra länder. Felet som Greenwald har är att inte gå igenom och fråga varför det är så. Han har rätt i att påpeka att den bästa vården kan och bör kosta mer. Men anläggningar investerar så mycket för två nyckel. Frågan om grå och svarta marknader uppstod ofta som ett resultat av bristen på erfaren vårdpersonal.


Systemet kunde inte anpassa sig till en flexibel miljö eftersom det leddes av stela officiella procedurer och mentaliteten hos de människor som kontrollerade det var befallande, deras vision kortsiktig och knappast fördelaktig i en sådan situation. Barr och Mark, The breaking of Soviet Unionen som förde med sig förödande ekonomiska och politiska problem till länderna förvärrade också sjukvårdssituationen vilket gjorde att den nådde sin lägsta nivå någonsin. Kollapsen av sjukvårdssystemet som styrdes av regeringen ledde till tron ​​att det skulle ha varit en bättre idé att vända sig mot en marknadsekonomi eller mer kapitalistiska föreställningar och uppfattningar.


Konkurrensen inom den privata sektorn skulle ha förbättrat effektiviteten och avvärjt en oundviklig kollaps av sjukvårdssystemet i Sovjetunionen. Denna förvandling,…. Referenser Balabanova, D. Utnyttjande av hälsotjänster i fd Sovjetunionen: bevis från åtta länder. Health Services Research Barr, D. Och Mark G. Hälsovårdens nuvarande tillstånd i det forna Sovjetunionen: konsekvenser för hälso- och sjukvårdspolitik och reformer. American Journal of Public Health. Lewis, M. Informella hälsobetalningar i Central- och Östeuropa och det forna Sovjetunionen: frågor, trender och politiska konsekvenser. I Funding Health Care, European Observatory on Health Care Systems Series, redigerad av E. Mossialos, en. Dixon, J. Figueras och J. Kutzin, s. Buckingham: Open University Press.


Mikesell, J. Och Mullins, D. Public Administration Review. Dessutom ledde senator Collins kampen för att återställa kritisk finansiering till Medicare för hemsjukvård så att äldre medborgare och funktionshindrade kan få nödvändig vård i sina egna hem "Biografi". Collins var också en anhängare av stimulanspaketet som förbättrar sjukvårdens informationsteknologi. När det gäller aborter är Susan Collins också pro-choice och tror på stamcellsforskning. Hon är stenhård på rätten för en kvinna att välja precis som senator Kennedy. Hon röstade också nej om att förbjuda HHS-bidrag till organisationer som utför aborter. Hon har också varit en förespråkare för att utöka stamcellsforskningen.


I både nutid och förflutna har Collins arbetat för att säkerställa att vårdtäckningen är överkomlig. Från lagförslaget som hon skrev tillsammans med senator Kennedy... Verk Citerad Biografi. Senator Susan Collins officiella webbplats. Moderaterna i kongressen känner att sjukvården pressar på. html Sjukvård. Edward Kennedys officiella webbplats. Figur 1 visar staten Maryland, platsen för fokus för denna DR. Bild 1: Karta över Maryland, staten Google Maps, 1. Kapitel II: Genomgång av litteraturen i kapitel II undersöker forskaren information från undersökta webbplatser; artiklar; böcker; tidningsutdrag; etc. Potter, S. London: Sage. Kvalitativ forskning: Tillvägagångssätt, metoder och rigor, , nov.


Microsoft PowerPoint kvalitativ forskning AdvC08 RS. Hämtad 10 mars från www. Skillnader i hälsa: Inverkan på toppmötet om företag och ekonomi. Marylands sjukvård i ett ögonkast. Hjärtat i Community Health Baltimore Medical Syste. Universell hälsovård skulle gynna en stor del av befolkningen, och den bör implementeras så snabbt som möjligt för att säkerställa landets hälsa och för att spara pengar. Det finns några tydliga argument mot universell sjukvård. En av de mest kända och citerade är tanken att den federala regeringen inte är kapabel att effektivt hantera hälso- och sjukvård, och de nämner problemen med Veteran's Hospitals och Medicare som ett mycket verkligt exempel på den misskötsel och oförmåga att kontrollera kostnader och andra aspekter av allmän hälsovård.


Många statliga myndigheter är verkligen ineffektiva, underbemannade och misskötta, så man måste se till att detta inte händer med någon myndighet som hanterar allmän hälsovård. Det bör finnas strikta kontroller och åtgärder på plats för att säkerställa att myndigheten hanteras effektivt och ger bästa resultat, och det bör finnas åtgärder på plats för att säkerställa kvaliteten och leveransen av sjukvårdstjänster,... Referenser Chua, K-P. pdf faktablad för det kanadensiska hälsovårdssystemet. pdf Emanuel, E. Det täcker alla. Orient, Jane. Frakturerad sjukvård: Amerikaner får veta att vi behöver 'universell sjukvård. Trots mottagandet av federal finansiering för att hjälpa till med inrättandet av ett försäkringsutbytesprogram, samarbetar inte Minnesotas lagstiftande församling med guvernör Draytons planer på att utforma ett program.


I stället, i ett klassiskt exempel på partipolitik, går lagstiftaren vidare med sina egna planer på att utforma ett utbytesprogram. Genom att göra det försätter lagstiftaren staten Minnesota i en position att eventuellt förlora bidraget från den federala regeringen. Enligt bidragsbestämmelserna måste staten visa att den kan driva ett effektivt utbytesprogram i slutet av kalenderåret, annars kommer den federala regeringen enligt villkoren i ACA att införa ett utbyte som passar alla för staten. Även statens mest konservativa politiska grupper motsätter sig detta och förespråkar att statens verkställande och lagstiftande grenar samarbetar för att utforma ett acceptabelt statligt utbytesprogram.


Effekten…. Verk Citerade Berkel, Jessica Van. Minnesota Daily. Gray, Virginia. Harrington, Scott E. Minnesota Department of Human Services. sjukvården i USA har varit källan till het debatt under ett antal år. Även om publiciteten kring frågan har varit avsevärd och fått se ut som att det är ett problem som nationen står inför på senare tid, har problemet i verkligheten funnits vid horisonten i nästan ett sekel. Under president Woodrow Wilsons administration gjordes ansträngningar utan framgång för att anta nationell lagstiftning angående tillhandahållande av hälsovård i USA och frågan har dykt upp med jämna mellanrum på den nationella agendan ända sedan Lepore, Slutligen, den 23 mars, bland massiva kontroverser, Affordable Care Act, genom Obama-administrationens massiva ansträngningar, blev lag.


Trots antagandet av Affordable Care Act är sjukvården i USA fortfarande dyster för en stor andel av amerikanska medborgare. Även om det fanns ett antal betydande bestämmelser i lagen som trädde i kraft nästan ... Referenser Anderson, R. Förbättra tillgången till vård i Amerika. Los Angeles: University of California. Böhm, G. Avslöja myter om medicinsk felbehandling: Att reda ut de falska premisserna bakom skadeståndsreformen. Lepore, J. Redan existerande villkor. New Yorkern. Shi, L. Deliving Health Care in America: A Systems Approach 3rd Edition. ACA The Affordable Care Act arbetar på premissen att alla amerikaner ska ha tillgång till sjukförsäkring. Eftersom detta tillhandahålls genom försäkringsbolag är systemet endast verkställbart under vissa förutsättningar.


En av de viktigaste principerna i hälso- och sjukvårdsreformen är idén att de med redan existerande villkor inte kan nekas försäkringsskydd. Denna grupp människor har länge haft problem med att få försäkring, och försäkringsbolag spenderar tiotals miljoner för att hitta på redan existerande villkor som sedan skulle användas för att neka täckning. Till och med försäkringskommissionärer har varit kända för att inta kränkande och absurda ställningstaganden om redan existerande villkor, och argumenterar för att försäkringsbolag inte ska behöva ta kunder med sådana villkor eftersom personen är skyldig till sitt redan existerande tillstånd Ferguson, Med attityder som denna från människor kopplade till försäkringsbranschen, det enda sättet som Obama-administrationen skulle uppnå universell hälsovård...


Referenser Ferguson, D. Georgia försäkringskommissionär: Det är ditt fel om du har en redan existerande provision. Impopulärt mandat. Washington State tillhandahåller fallstudie om effekter av hälso- och sjukvårdsreformer. Washington Post. American Association of Retired People. Diskutera hur dessa besparingar kommer att uppnås och vilka potentiella uppoffringar i sjukvården kan upplevas. Affordable Care Act ACA utformades för att göra hälso- och sjukvård mer tillgänglig för ett bredare spektrum av amerikaner och även mer rättvis i sin leveransmetod. Några av dess bestämmelser inkluderade att alla vuxna med vissa undantag från svårigheter måste ha hälsovård eller betala en straffavgift.


Förhoppningen var att en utvidgning av riskpoolen för unga, friska försäkrade som annars skulle kunna avstå från täckning skulle stödja kostnaderna för några av de andra bestämmelserna i lagförslaget,... Referenser Carroll, A. Varför en ökad tillgång till sjukvård inte sparar pengar. The New York Times. Jag är en Obama-supporter. Men Obamacare har skadat min familj. Washington. Universal Healthcare Universal Health är för Amerika: Hur en socialistisk modell fungerar i ett demokratiskt land Möjligheten till ett universellt hälsovårdssystem i USA verkar ibland avlägset. Men när fler och fler ungdomar tar examen, och när fler och fler vuxna förlorar positioner de har haft i decennier, finner man sig själv önska att USA åtminstone skulle säkra denna grundläggande rättighet för sådana individer, av vilka många har få möjligheter att omedelbart anställa och förbli utan sjukförsäkring.


Den politiska situationen stämmer ofta inte överens med den sociala verkligheten, särskilt när det gäller allmän hälsovård. Även om president Obama har vidtagit åtgärder för att säkerställa att hälso- och sjukvårdssystemet åtminstone reformeras en aning, är vägen till en framtida omröstning om universell hälso- och sjukvård lång och mödosam. Tyvärr kan få föreställa sig en socialistisk modell för sjukvård som fungerar i Amerika och innehåll... Slutsatser Sjukvårdsdebatterna bör inte fokusera på politiska ideologier eller andra politiska frågor. Istället borde vår nations ledare inse att att få medicinska tjänster inte bör vara ett privilegium och det är precis vad privata företag har gjort det nu. Istället borde detta vara en rättighet som varje amerikan kan ha, och varje amerikan bör utöva sin demokratiska rättighet och kunna förverkliga detta genom att kampanja för det tillsammans med andra stöd.


Denna artikel har gett en historia av hälso- och sjukvårdssystemet i USA och har gett alternativ och möjligheter att implementera dessa alternativ för att göra detta land till en bättre plats för alla. Ett universellt, till och med socialiserat sjukvårdssystem i USA borde inte betyda att detta land äventyrar någon av sina värderingar; istället bör det noteras att ett sådant system, skräddarsytt för att passa detta land som nämnts ovan, skulle göra det möjligt för alla att få ett bättre sätt att leva och kanske ett ännu längre liv. För att uppnå detta måste vi kämpa som amerikaner för en grundläggande rättighet. Det här landet är fantastiskt och har kunnat reformera allt i sin historia, och sjukvården borde inte vara annorlunda.


har universell hälsovård? Motsatta åsikter. Hälsopolitik Introduktion Det här dokumentet kommer att beskriva några av frågorna på hög nivå i det amerikanska hälso- och sjukvårdssystemet. På denna nivå kretsar diskussionen kring frågor som den politiska miljön, inflytande från nyckelintressenter och maktstrukturer. Genom att analysera hälso- och sjukvården genom dessa linser kan observatören bättre förstå varför eller varför inte bra idéer implementeras eller inte. Det finns fem centrala frågor som kommer att tas upp i denna diskussion, med början i hur socioekonomiska och sociopolitiska faktorer påverkar USA:s hälso- och sjukvårdspolitik. Detta drivs vanligtvis av tillgång till vård. Medan där…. Detta tyder på att en kombination av perspektiv, snarare än marknads- eller enbetalarperspektiv som bildar så många sjukvårdssystem, är mest effektiv.


Det finns naturligtvis också sjukvårdssystem som har utvecklats under samma period som de som nämnts ovan, men med betydligt mer negativa resultat. Det sydafrikanska hälso- och sjukvårdssystemet har, även om det är effektivt för att bekämpa vissa specifika tillstånd, många av samma brister som USA:s system, bara i mycket mer uppenbar grad. En brist på organisation och lyhördhet, förvärrad av ett försök att utöva en mycket politiserad och starkt centraliserad kontroll över sjukvården, har plågat Sydafrikas ansträngningar att bekämpa AIDS och många andra problem i landet - och... Referenser Offredy, M. Squires, A. Vårdreformen: En jämförande bokrecension. Wan, Y.


Täcker oförsäkrade i Aktuella kostnader, betalningskällor och inkrementella kostnader. Health Affairs, Web Exclusive, Enligt Hadley et al. Denna kostnad är avsevärd, men kostnaden för att låta status quo kvarstå är mycket större. I artikeln "Covering the uninsured" använder författarna kvantitativ analys för att bestämma hur mycket vård oförsäkrade personer för närvarande får, hur mycket av den som förblir okompenserad på grund av oförmåga att betala och hur mycket mer täckning som skulle konsumeras om alla amerikaner hade haft sjukförsäkring Hadley Deras data omfattar intervjuer av människor som var en del av Medical Expenditure Panel Surveys; data från statliga budgetar och vårdgivare; undersökningar…. Hälsopolicy Medicare då alla i vårt land äntligen börjar bli 65 år eller äldre, då kommer varje person att bli berättigad till Medicare.


Det är tydligt att det finns en del äldre som har minimala hälsoproblem medan andra återkommande har att göra med medicinska problem för vilka de måste söka behandling hos läkaren. Men forskning börjar visa att det finns minst fem toppvillkor som förbättrar medicinska och drogutgifter. Det är uppenbart att hjärtsjukdomar är det medicinska problemet nummer ett som de som anses vara äldre står inför och som blir mycket kostsamt för dem.


De flesta är omedvetna om att den andra är cancersjukdomen och den kan vara intern eller extern för olika äldre patienter. Andra problem som ledbesvär kan många gånger kosta... Citerat arbete: Wenzlow, Audra T. Sommers, Benjamin D. Verdier, James och Allison Barrett. Harman, Jeffrey S. Hall och Jianyi Zhang. Även om det kanske inte bara är att hålla en organisation ansvarig, absolut, för varje fall av anställd vårdslöshet, finns det ett skäl för att ålägga ett sådant ansvar i många fall. Till exempel innebär många typer av industrier potentiell fara för andra som är inneboende i branschen. Enskilda arbetare är sannolikt inte kapabla att kompensera offer för deras försumlighet, men arbetsgivaren gynnar och tjänar ekonomiskt genom att engagera sig i den specifika branschen.


Därför bör arbetsgivaren inte nödvändigtvis undgå ansvar för att ersätta all skada som orsakas av deras verksamhet, oavsett fel i särskilda fall. En sjuksköterska ansvarar för att göra en förfrågan om det råder osäkerhet om riktigheten av en läkares medicinbeställning i en patients journal. Förklara den process en sjuksköterska bör använda för att utvärdera huruvida den ska göra en förfrågan om riktigheten av läkarens medicinbeställning. Liksom andra högutbildade yrkesverksamma, erfarna sjuksköterskor... Referenser Abrams, N. Cambridge, MA: MIT Press Caplan, a.


Reading, MA: Addison-Wesley Starr, P. New York: Basic Books. Tillgång till sjukvård Hälsan för en enskild person är den viktigaste och mest begränsande faktorn för den personens förmåga att utföra fysiska uppgifter och leva ett användbart och ändamålsenligt liv. Sjukvård är ett begrepp som används flitigt men som aldrig diskuteras för hur det bäst kan nås. Syftet med denna uppsats är att identifiera och beskriva en användbar plan som hjälper till att lösa dilemmat med människor som skaffar sig en riktig och användbar hälsovårdskälla. Den etiska komponenten i situationen kommer också att introduceras för att visa hur praktisk denna plan kan vara. För många förknippas sjukvården ofta med läkare, sjuksköterskor, sjukhus, droger och kirurgi. Det verkar som om fler människor är sjuka eller har någon form av lidande än någonsin tidigare.


Tanner påpekade att "en närmare titt visar att nästan alla hälso- och sjukvårdssystem världen över brottas med problem med att stiga... Referenser Cohen, J. Sparar förebyggande vård pengar? The New England Journal Of Medicine, 14 februari Granskning av medicinsk etik. Philosophy International Journal Of Health, 12 juni Tanner, M. Gräset är inte alltid grönare: En titt på nationella hälsovårdssystem runt om i världen. CATO Institute, 18 Mar Det verkar som om farorna med ett kommersialiserat hälso- och sjukvårdssystem har visat att denna vilda praxis att tjäna på sjuka inte är bra för samhället på många olika nivåer det innehåller. Vårddiskussioner i denna fråga hör inte hemma i en kommitté som är dedikerad till kommersiella ändamål.


Medicare och Medicaid var framgångsrika i det förflutna trots de många statliga krafter som spelade en roll i deras existens, men som allt annat är dessa gamla och förlegade sätt att hantera denna nuvarande förvirringskris. Ett filosofiskt tänkesätt, frånvarande från detta möte, som inkluderade individuellt ansvar och förebyggande insatser för att upprätthålla hälsan bör betonas från ledarna. Säkerhet kan aldrig garanteras, inte heller god hälsa, så att erbjuda sådana löften om universell täckning är överidealistiskt om inte brottsligt försumligt. Liksom svaret på de flesta problem är lösningarna lokala och kommer inifrån samhällen och... Healthcare Standards det finns tre delar. PAT A EQUIES 4 OLIKA SVAR Standard: ICDPCS "ICDPCS är avsett att ersätta ICD-9 volym 3 för anläggningsrapportering av slutenvårdsprocedurer...


ICDPCS är ett helt nytt kodningssystem designat för att bättre tillgodose den snabbt föränderliga världen av procedurer. Kodsystemet utvecklades på s, men användningen av de kontinuerligt uppdaterade koderna kommer att börja nästan 20 år senare. Den här nya standarden är tänkt att vara mer exakt och reflektera dagens sjukvårdsverklighet än tidigare standarder, men det är osäkert om detta löfte kommer att förverkligas i dess genomförande. Nuvarande status för implementering Denna standard har ännu inte implementerats fullt ut. Tre stora frågor relaterade till implementeringsstatus... Referenser Om ASC X ASC X cfm Dimick, Chris. Att lära sig och använda ICDPCS. Journal of AHIMA. Angivna som barriärer i den rådande miljön och ansvariga för den rapportering som är otillräcklig i förhållande till medicinska fel är: Brist på en gemensam förståelse om fel bland sjukvårdspersonal Läkare ser generellt på fel som individuella som orsakats av patienters sjuklighet eller dödlighet.


Läkare rapporterar fel i journaler som i sin tur har ignorerats av forskare. Intressant nog förekommer fel i medicinering i nästan 1 av var 5:e doser som ges till patienter på sjukhus. Det uppgavs av Kaushal et al. Med hjälp av deras siffra uppskattade vi att känsligheten för att använda en nyckelordssökning på explicita felrapporter för att upptäcka medicineringsfel hos slutenvårdspatienter är cirka 0. De rapporterade också utvärderingen av inverkan av kontinuerlig kvalitetsförbättring på klinisk praxis: vad det kommer att ta för att påskynda framsteg. Health Policy Monitor En publikation av Council of State Governments Vol. Spädbarnsdödligheten är 8. Denna kurs placerar Kuwait på th position på CIA:s diagram. Ekonomiskt sett är Kuwait en relativt öppen, liten och rik ekonomi. Den förlitar sig i stor utsträckning på oljeexport - oljeexport står till exempel för 95 procent av de totala exportintäkterna såväl som för 95 procent av den federala inkomsten.


De kuwaitiska representanterna har nyligen satt upp målet att öka oljeproduktionen per dag. För närvarande står Kuwait inför pressen från den internationaliserade ekonomiska krisen - som dock, på grund av de senaste ekonomiska överskotten i Kuwait, påverkar ekonomin i mindre utsträckning. Samtidigt med ökningen av oljeproduktionen fokuserar de kuwaitiska myndigheterna också på att diversifiera den ekonomiska verksamheten i betydelsen att stödja... Referenser: Agency, Kuwait News. Al-Ansari, H. Och S. Al-Awadhi, Olusi, Al-Saeid, Moussa, et. Al-Baho, A. Kuwait Institute for Medical Specialization. När en kvinna går in i sina geriatriska år möter många unika problem också.


Hennes postmenopausala period lämnar en kvinna med ökad risk för osteoporos, och hormonbehandling kan behöva övervägas eller avbrytas beroende på de individuella kvinnornas behov och välbefinnande. Dessutom börjar ökad risk för fetma nästan i tonårsperioden, när kvinnors hormonbelastning förändras och ofta aktiviteten i barndomen minskar. Förekomsten av fetma och övervikt bland kvinnor ökar ständigt för varje år i livet. En annan åtgärd som privata försäkringsgivare gör är att sjukvården varierar längs USA, i vissa stater som New York tar försäkringsgivarna ut mer premier och gör därför andra individer sårbara som kommer från de stater där kostnaden är lite låg.


Medicare för alla tillhandahåller en enhetlig plattform i varje stat, oavsett utvecklingen av staten. Den universella Medicare är ett tredjepartssystem som därför isolerar patienterna från de medicinska kostnaderna, detta skyddar patienterna från stress för att fatta beslut om kostnaden för behandling. Det universella hälsoprogrammet är det enda botemedlet för medelklassinkomsttagare som är mitt uppe i rädsla för att de kan bli konkurs i händelse av att de blir sjuka. Slutsats Medicare för alla är en åtgärd som tenderar att förse alla amerikaner med kvalitetsskydd som är tillräckligt omfattande för att täcka alla aspekter av hälsa och hälsan kan nås av alla.


Även om kritiker till det säger att kvaliteten på hälsan kommer att äventyras, men jag kan utmana dem genom att fråga dem, vad är essensen av kvalitet när det inte finns tillgång till själva produkten? Bästa, M. Försäkringsrapporter: liv hälsa. Indiana: Indiana University. Levine, A. chockterapi för det amerikanska sjukvårdssystemet. New York: ABC-CLIO. Plunkett, W. Försäkringsbranschen. New York: Plunkett research Ltd. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den kan du göra anspråk på den så tar vi bort den.


Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER.


Sammanfattning: Universell hälsovård är det mest omdiskuterade offentliga hälsovårdsprogrammet i USA. BESTÄLL ANPASSAT PAPPER. Sjukvård. Hälsoförsäkring. Nationen. New York. högsta domstolen. Universell hälsovård. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Läst 7 januari Essay On Universal Healthcare. November Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, nov Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 7 november, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad.


Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU.


Våra tjänster. Uppsatsförfattare Köp högskoleuppsatser Online Högskoleuppsats Hjälp online Köp forskningsuppsatser Skriv min terminsuppsats Forskningsuppsats till salu Fallstudie Skrivhjälp Köp en uppsats online Betala för uppsatser Skriv en fallstudie åt mig Köp uppdrag Onlinekurser Hjälp online Redan skrivna uppsatser Köp förskrivna Uppsatser Redigera mitt papper för mig Anpassad avhandling Avhandlingshjälp Onlineuppsatsförfattare Talförfattare att hyra MBA uppsatsförfattare Köp kurser online Visa alla. Relaterade uppsatser. Exempel på kulturanalys — afroamerikansk kulturuppsats. Mångfaldsfrågor i naturvetenskapen och de militära essäproverna.

No comments:

Post a Comment